Пътниците се радват на новите спирки, които най-после са монтирани

...
Пътниците се радват на новите спирки, които най-после са монтирани
Коментари Харесай

Сложиха нови спирки, а къде са плочките

Пътниците се радват на новите спирки, които най-сетне са инсталирани съвсем в целия град. Но тротоарната настилка до заслоните надалеч не на всички места е изрядна. На бул. " Руски " от източната страна сред ул. " Гладстон " и " Преслав " спирката безусловно виси във въздуха, отгоре-отгоре закрепена в пръстта.

Срещу Централна гара към заслона са подредени павета, само че купчина от каменните блокчета подпира автомата за продажба на електронни билети и карти, който към момента не работи. На Сточна гара и от двете страни на бул. " Христо Ботев " строителите са не запомнили да слагат плочки и вместо тях зеят дупки. Подобна е картината и на спирката против Понеделник пазара, на бул. " Цар Борис III Обединител ", където минимум от един месец плочките са струпани на камара до заслона, вместо да бъдат поставени където им е мястото.

Пишман майсторите не се сещат да поправят настилката и до постройката на ПУ " Паисий Хилендарски ", където след дъжда се образуват гьолове. През зимата това място ще е напряко рисково. В " Тракия ", където улиците и тротоарите са в относително положително положение, на спирката до " Детски свят " настилката като че ли преднамерено е изгребана.

Пътниците, които чакат автобуси на спирката на бул. " Хаджи Димитър " от южната страна в посока Централна гара, желаят общината да възвърне остарялата табела от ламарина, на която са изписани номерата на преминаващите рейсове. Тя е изчезнала и вместо нея е инсталирана електронна табела. Но на нея през вчерашния ден имаше информация единствено за автобусите № 12 и 29. Другите все едно не съществуват. /Марица.бг
тагове спирки плочки  Сложиха нови спирки, а къде са плочките  Сложиха нови спирки, а къде са плочките  Сложиха нови спирки, а къде са плочките  Сложиха нови спирки, а къде са плочките
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР