Пътници от автобуса на "Юнион-Ивкони", който вчера се обърна на

...
Пътници от автобуса на "Юнион-Ивкони", който вчера се обърна на
Коментари Харесай

Скандална версия: Шофьорът на автобуса заспал?

Пътници от рейса на "Юнион-Ивкони ", който през вчерашния ден се обърна на 297 километър на автомагистрала "Тракия ", излязоха с грозна версия за станалото. Според тях лидерът е задремал. Причината за изказванията им е, че водачът, който сега се намира в ареста, е имал и курс от морето към столицата сутринта и незабавно по-късно е трябвало да кара на назад, предава Нова телевизия.

"Нямаше втори лидер. Сутринта този човек е тръгнал от Слънчев бряг до София, а се връща назад по този маршрут в 16:00 часа. Той просто заспа ", съобщи пътничка от рейса. Други очевидци пък настояват, че в действителност е имало подобен курс, само че той е бил от Поморие.

"Това не е първата злополука на "Юнион - Ивкони ". Ние ще си търсим правата. Една рускиня пускаше музика на лидера, с цел да го държи безсънен. Той беше като дрогиран, с разкопчана до пъпа риза ", съобщи пасажер от рейса.

Междувременно шефът на компанията транспортьор Георги Атанасов отхвърли водачът да е изпълнявал два курса.

„ Този водач се е качил от София за Бургас. Не е изпълнявал различен курс “, сподели той в „ Тази заран “ по бТВ.

Може да се е разменил с сътрудник, с цел да му направи услуга, добави шефът на компанията

„ Пътник сподели, че автомобил е засякъл рейса. Шофьорът бе мощно обезпокоен и не можа да даде съответен отговор за обстановката “, прибавя Атанасов.

Той заяви, че преди 10 дни рейсът е минал механически обзор. Нямало е нередовност.

„ Не глобяваме водачите за закъсненията. Няма по какъв начин да наложим глоба по тази причина, че има запушване или каквото и да било по трасето “, сподели още шефът на компанията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР