Пътник с неприятен разказ за ситуация, която се разиграла в

...
Пътник с неприятен разказ за ситуация, която се разиграла в
Коментари Харесай

Спор в автобус: Пловдивчанин твърди, че шофьор го нападнал СНИМКА

Пътник с противен роман за обстановка, която се разиграла в рейс, обслужващ социална линия в Пловдив. Мъжът твърди, че водачът на автобуса " набил спирачки " и почнал да го " блъска ". Причината? Ситуация е обвързвана с проблем, за който сигнализират и други граждани  - така наречен " служебни места " в транспортните средства. Разказ за обстановката е споделен във Фейсбук от Христо Атанасов на 11 юли.

" Около 17:50 - 18:00 се качих на този рейс от Герджика до МОЛ " Марково тепе ". Рядко сядам, само че видях, че предната дясна седалка е свободна и се настаних. Веднага кондукторката се приближи и ми сподели “скрит надпис ”  - “служебно място ”, написа Атанасов.

Мъжът станал от седалката и попитал къде са местата за инвалиди. Това предизвикало и реакция, декларира Атанасова. " В този миг водачът наби спирачките преди светофара на бул. " 6-септември ", напусна кабината и стартира да ме блъска, тъй като се бил изнервил ", твърди Атанасов.

" Минал ли е на психотест? ", чуди се той.

Вижте целия роман на Христо Атанасов:
" Около 17:50 - 18:00 се качих на този рейс от Герджика до МОЛ " Марково тепе ". Рядко сядам, само че видях, че предната дясна седалка е свободна и се настаних. Веднага кондукторката се приближи и ми сподели “скрит надпис ”  - “служебно място ”?!  Станах и попитах от кой момент в публичния градски превоз има такива места? И къде са местата за инвалиди? Имаше единствено знак за майки с колички?! В този миг водачът наби спирачките преди светофара на бул. " 6-септември ", напусна кабината и стартира да ме блъска, тъй като се бил изнервил. Минал ли е на психотест?  Някои се изживяват като мутри, а ние им даваме заплата, с цел да ни обслужват, само че инвалидите не са забавни за Градскитранспорт! И тук има потребност от съществени промени! "  Припомняме, че преди дни различен пловдивчанин показа за неприятна преживелица в градския превоз. Пловдивчанинът твърди, че шофьор  изискал от жена, която му направила забележка, да слезе от рейса. Пътниците се застъпили за пловдичанката и дружно с нея напуснали, като изчакали различен автобус. 
GlasNews е подготвен да популяризира версията и на засегнатата страна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР