Пътник е починал на място в София след като бил

...
Пътник е починал на място в София след като бил
Коментари Харесай

Тролей повлече пътник в София, той почина на място

Пътник е умрял на място в София откакто бил влачен от тролей, оповестяват от полицията.
Транспортното произшествие е станало през вчерашния ден вечерта. 44-годишният лидер спрял транспортното средство на спирката „ Център по хигиена “. Пътникът се насочил за слизане към предпоследната врата. Вече на открито, намирайки се към момента наоколо до тролейбуса, вратата се затворила, при което захванала якето на възрастния мъж.
Обвиняемият не погледнал в камерите, с които било снабдено транспортното средство, не видял протичащото се и потеглил. Тролейбусът повлякъл 68-годишния мъж, в един миг якето се освободило от вратите и той паднал на пътното платно. Вследствие на получените контузии мъжът умрял на място.
Водачът спрял тролейбуса, едвам откакто видял подадения му сигнал от намиращ се извън жител. Според прокуратурата обвиненият е имал техническа опция да предотврати ПТП-то, само че с дейностите си не обезпечил безвредното слизане на пасажера.
Държавното обвиняване акцентира, че лидерът на тролейбуса е бил задължен след затварянето на вратите да се убеди, че няма хора в дясната зона на тролейбуса и едвам по-късно да потегли.
С отнемане от независимост до шест години е застрашен водачът на градския превоз.
Допълват, че съдебномедицинска експертиза демонстрира, че потърпевшият е получил голям брой травматични увреждания, а повода за гибелта е прекъсване на сърдечната активност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР