Пътешествието на Мария Бакалова от Бургас до "Борат" и изживяването

...
Пътешествието на Мария Бакалова от Бургас до "Борат" и изживяването
Коментари Харесай

Роди се звезда: DEADLINE за Мария Бакалова - slava.bg

Пътешествието на Мария Бакалова от Бургас до "Борат " и преживяването на една фантазия. Така стартира материалът на известната медия "Дедлайн ", отдадена на станалата международно известна българка. В чат по Зуум с редакторът от "Дедлайн " Нели Андреева, Мария споделя своята удивителна история. Досущ като в приказката за пепеляшка. И споделя: "Искам повече ".

Бакалова споделя по какъв начин тъкмо преди една година и съвсем на смешка е почнало нейното “американско приключение”.

"Реших в последния миг (както постоянно без никаква подготовка) да се избъзикам с “Американската мечта”, 2-3 седмици по-късно бях свиреп уплашена, откакто ме извикаха на проби в Лондон, че ще изнасилят, убият и продадат органите. Отказвах. В един миг обаче, се реших- най-малко да си направя една екскурзия до Англия, пък каквото стане. Година по-късно, карам карантината с панорама към знака “HOLLYWOOD” в голяма къща и развой на най-якия и комичен филм ЕВЪР ", споделя българската актриса.

Мария споделя, че "най-плашещото по време на фотосите на "Борат 2 " е било изявлението й с Рудолф Джулиани. Към днешна дата актрисата живее в Лос Анджелис, известна е в целия свят, има наколко влиятелни кино награди и десетки оферти за нови функции. Към всичко това стана и рекламно лице на "Вог ". А по-късно през днешния ден (3 февруари 2021 г.) ще разберем и дали ще бъде номинирана за Златен Глобус. В случай, че тоа се случи, номинацията за Оскар й е съвсем в забрадка вързана.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР