Пътен кратер зейна на асфалта в пловдивски квалтал. Дълбока дупка

...
Пътен кратер зейна на асфалта в пловдивски квалтал. Дълбока дупка
Коментари Харесай

Стари гуми предупреждават за голяма дупка на улица в Пловдив

Пътен кратер зейна на асфалта в пловдивски квалтал. Дълбока дупка се е появил на улица в кв. " Коматево ". За случката сигнализира пловдивчанка във Фейсбук, като се надява виновните да вземат ограничения.
Прочетете още
Пропадането се намира сред " Асенова цитадела " и " Енос ", а от споделени фотоси се вижда, че дълбочината и размерите му са обилни. Граждани даже са се пробвали да го обозначат, употребявайки остарели автомобилни гуми.

" Още малко и ще се види канализацията ", разказва обстановката Марина Й.

" Надявам се институциите да прочетат и видят рисковото проваляне и да реагират навреме, с цел да се избегне случай ", добавя тя.

Вижте цялата ѝ обява:
" Искам да споделя за едно проваляне, което се намира сред ул. " Асенова цитадела " и " Енос ".Още малко и ще се види канализацията. Днес, откакто мина камиона за отпадък, единият от служащите сподели, че дупката е станала по- огромна.Нямам време да звъня до Общината и да очаквам отговор и ограничения от тях и считам, че би трябвало да се оправи допустимо най-бързо. Надявам се институциите да прочетат и видят рисковото проваляне и да реагират навреме, с цел да се избегне случай. "  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР