Пътен инцидент е причинил големи задръствания в Бургас, съобщиха от

...
Пътен инцидент е причинил големи задръствания в Бургас, съобщиха от
Коментари Харесай

Катастрофа задръсти главен булевард в Бургас

Пътен случай е предизвикал огромни тапи в Бургас , оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

В 6.30 часа на кръстовището на бургаските улици " Струга " и " Стефан Стамболов " настава злополука сред два автомобила. Движещият се по ул. " Струга " автомобил с марка " Рено " се удря в друга лека кола с марка " Ауди ", пътуваща по път с преимущество - бул. Стефан Стамболов " от к-с " Славейков " в посока централна градска част.

Вследствие на удара са потърпевши 7 души. Всичките са били откарани за обзор в близката болница. Петима от потърпевшите са прегледани и освободени за домашно лекуване с леки пострадвания. В поделение " Неврохирургия " за наблюдаване са настанени лидерът на " Ауди " -то и неговия сателит, които получили травми по тялото и контузии в региона на краката. И двамата са без заплаха за живота.

По първична информация виновността за случая е на лидера на " Рено " -то, който се движел по улица " Струга ". Той лишил преимуществото на другия автомобил и позволил конфликт.

Катастрофата аргументи огромни тапи на една от най-натоварените прави в града.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР