Пъстрият и закачлив месец март предаде своя ентусиазъм и желание

...
Пъстрият и закачлив месец март предаде своя ентусиазъм и желание
Коментари Харесай

Какво ви очаква през април според астрологията?

Пъстрият и шеговит месец март съобщи своя възторг и предпочитание за живот на прелестния и цялостен с позитивни страсти месец април

Сега представката „ по “ справедливо намира уют, схващане и заслон. По-топло, по-слънчево, по-ветровито и по-свежо ще бъде на открито, тъй като времето широко, обилно и абсолютно ни дава себе си във всички измерения и форми. Ценете го! Избирайте го тук и в този момент. Изживявайте всяка секунда от него с обич и признателност. Бъдете положителни в делата и мислите си. Прощавайте, забравяйте и избирайте светлината, вярата и обичта. Април ще ни предложи многообразие, убеденост и повече схващане, тъй като каквото е горе, такова е и долу, а планетите обилно ще ни изпращат триумф и поддръжка, написа астрологВенета Матева в

В първия си ден, месецът ни подарява новолуние в символ Овен, което ще се случи в 9:25 часа на 11 градуса в знака. То ще въодушеви най-вече родените на 30 и 31-ви март, юли, ноември и 1-ви април, август, декември. Това магично събитие ще ни даде опция да си пожелаем повече схващане, обич и топлота във всяко начинание. Бъдете подготвени да си пожелаете сбъдване на най-съкровените си фантазии, свързани с персоналните ви триумфи, доказването, намирането на сили за всичко, здравословната упоритост, устрема към развиване и неизменност.

Говорейки за сили, сила, персонално задоволство и вяра, ще погледнем към Слънцето.

До 20-ви април Слънцето ще носи вяра и повече триумф за родените във втора и трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Няма да подмине със своите дарове и родените под втора и трета декада Водолеи и Близнаци. Всички те ще се радват на повече поддръжка в проектите, положително въодушевление и персонално задоволство.

Повече отмора и липса на ненужно натоварване би трябвало да си разрешат в този интервал, родените под втора и трета декада Везни, Раци и Козирози. За тях ще бъде рационално да правят рутинните си отговорности и да заобикалят нови инициативи.

След 20-и април Слънцето ще носи лекост, шанс и прогрес в делата на родените в първа декада Телци, Деви и Козирози. Те могат да чакат осъществени проекти, повече успокоение и естетика в делата. Отдадени на отмора и рутина би трябвало да бъдат родените в първа декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи. Те би трябвало да употребяват интервала с цел да довършат започнатите каузи и да извърнат внимание на личните си ползи.

Говорейки за връзка, придвижване, информация, съгласие, срещи и каузи, ще се обърнем да забележим какво ни предлага Меркурий.

До 11-и април планетата на връзките ще раздава богатства и наслади на родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Те имат късмет да проведат потребни диалози и срещи, които в бъдеще да им донесат положителни резултати и персонално задоволство. В първите 11 дни от месеца деликатни в договарянията и шерването би трябвало да бъдат родените във втора и трета декада Раци, Везни и Козирози.

Меркурий след 11-и април ще носи буря от информация, вести и благоприятни условия на всичкиТелци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Същите могат да чакат оживление в проектите, сполучливи срещи и приемане на нужна информация. В този интервал внимателни в шерването би трябвало да бъдат родените под знацитеЛъв, Скорпион и Водолей. Възможно е някои срещи да пропаднат, а други напълно ненадейно да се състоят. Бъдете спокойни, че всичко, което се случва е единствено във ваша изгода.

В търсене на обич, схващане, естетика, финансови благоприятни условия и триумфи в персонален и професионален проект дано се обърнем към предложенията на Венера.

До 5-и април планетата на любовта и хармонията ще раздава триумфи и съгласие на родените в последните 7 дни на знаците Овни, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей. Периодът ще им донесе приятни изненади в персонален проект, хубави страсти, дребни дарове и сполучливи бизнес покупко-продажби. Повече старания за съгласие и естетика в този интервал би трябвало да положат родените в трета декада Телци, Лъвове и Скорпиони. Тях поучавам да отсрочат диалозите и решенията в персонален проект. В бизнес проект ще се наложи да проявят самообладание, дипломация и повече старания.

След 5-и април Венера ще раздава обич и лекост в проектите на всички Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Те ще бъдат настигнати от сбъднати фантазии, здраве и съгласие. Ще се радват на осъществени проекти, лекост и персонално задоволство. Лишени до известна степен от схващане и поддръжка ще бъдат Близнаците, Девите и Стрелците. Тях поучавам да се радват на дребните неща и да отсрочат уреждането на персонални връзки за различен интервал.

Ако търсим сила, заряд, бързо развиване и мотивация, би трябвало да погледнем към Марс, който до 14-ти април ще обитава в разнообразния дом на знак Водолей.

Това състояние ще донесе бързо развиване в делата на родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Обичам да споделям, че най-важното в живота е да има придвижване и развиване. В добра или отрицателна посока няма никакво значение, тъй като неуспехите или триумфите дефинират идващите ни решения и ни учат на опит, който е незаместим. Е, на такава буря от информация, заряд, упоритост, предпочитание, пристрастеност и развиване ще се радват изброените знаци. Съобразете се с изброените досега интервали и действайте. Сега е момента да наберете скорост и да препуснете през задания и задължения. Липса на мотивация и реализация могат да имат Телците, Лъвовете и Скорпионите. Те могат да чакат резултати от стартирани каузи и им предлагам да се насладят на мира и грижа за себе си.

След 14-ти април огненият юноша ще се настани в уютния дом на знак Риби. Там го чака повече улеснение, в сравнение с му се желае.

Въпреки това тази позиция ще донесе сила, мотивация и предпочитание за развиване на родените в първите 15 дни на знаците Телец, Рак, Скорпион, Козирог и Риби. Времето ще бъде уместно да довършите остарели каузи, само че за какво не и да започнете нови, носещи ви повече наслада и задоволство. Забавяне в делата могат да чакат родените в първите 15 дни Близнаци, Деви и Стрелци.

На 16-и април, на 26 градуса ще се случи пълнолунието в символ Везни. Какво по-хубаво от времето за разбор, отмора и осмисляне на значимите неща. Аз или другите? Къде е салдото сред предоставяне и приемане? Как и по кое време е належащо да дадем и по кое време е по-добре да останем със себе си? Тези въпроси ще ни дадат късмет да бъдат подредени, обяснени и изяснени за нас самите. Понякога е хубаво да проучваме товара в ръцете си и да изберем нещо друго, което с лекост да носим със себе си.

На 24-ти април планетата на трансформации Плутон ще навлезе в стационарна фаза и на 29-и април ще стане ретроградна. Обратното придвижване ще продължи до 8-и октомври сред градусите 28 и 26 в символ Козирог. Това ще наложи преразглеждане и търсене на нова позиция на всемирен въпроси в стопански и политически проект. На персонално равнище е малко евентуално да се усети силата, като ограничаваща живота ни. По-скоро ще усещаме потребността от смяна, промяна, привършване и започване на нови каузи и връзки.

Така магичен и изпълнен с разновидности и благоприятни условия, новият месец ще чака нашите мисли и дейности с цел да го създадем специфичен и важен.
Желая Ви харизматичен, трогателен и топъл в сърцето и душата месец.

Бъдете живи и здрави!
астролог Венета Матева

Може да се свържете с нея посредством или посредством формалния й уебсайт
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР