Първото престъпленетие е извършено в сряда. 43-годишната жена е арестувана

...
Първото престъпленетие е извършено в сряда. 43-годишната жена е арестувана
Коментари Харесай

Дъщеря преби 73-годишния си баща, а личен асистент - болна жена

Първото престъпленетие е осъществено в сряда. 43-годишната жена е задържана и упрекната в това, че е пребила 73-годишния си татко. Двамата са обитали общо домакинство, оповестиха от полицията.

Под управлението на Районна прокуратура-Кюстендил се водят дейности по следствие по бързо произвеждане за осъществено закононарушение причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение. До този миг дамата няма престъпни прояви, споделиха за  от прокуратурата. Мярката за неотклонение ще бъде гледана от съда на следващия ден.

Съдът в Кюстендил почете през днешния ден и настояването на Районна прокуратура - Кюстендил за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 41-годишния Г. Л. по обвиняване за побой при изискванията на домашно принуждение. Обвиняемият Г. Л. живеел на брачен начала с 49-годишната М. К. в жилището й в Кюстендил. Поради тежко заболяване дамата е получавала обществената услуга " персонален помощник ", реализирана от съжителя ѝ. Техни съседи подали сигнал в полицията за забележими следи от побой по лицето на дамата. В хода на следствието са били събрани доказателства за виновността на мъжа. С разпореждане на Районната прокуратура в Кюстендил той е  притеглен в качеството на обвинен за причиняване на телесна щета, при изискванията на домашно принуждение. Проведени са разпити на очевидци, назначени са експертизи. Уведомена е общинската администрация, отговаряща за общественото подкрепяне. Делото продължава под надзора на прокуратурата.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР