Първото от най-решителните състезания през сезона във Формула 1 вече

...
Първото от най-решителните състезания през сезона във Формула 1 вече
Коментари Харесай

Хамилтън е шерифът на Тексас, Мерцедес взе титла

Първото от най-решителните надпревари през сезона във Формула 1 към този момент е тук. Настъпи мигът да затаим мирис за Гран При на Съединени американски щати в Остин, Тексас, където Люис Хамилтън ще опита да посегне за първи път към спечелването на четвърта международна купа.

Проследете най-интересното от Гран При на Съединени американски щати с Gong.bg!

Британският ас на Мерцедес има задатък от 59 точки пред единствения си съперник - Себастиан Фетел от Ферари, а в съботната подготовка си заслужи правото да потегли от пол позишън на трасето „ Сиркуит ъф ди Америкас”. Почти 309 километра ще бъде спортната отдалеченост, в която германецът ще опита да редуцира възходящия си пасив, стартирайки от втора позиция. За да е още по-тежко ситуацията му, той ще би трябвало да се пази от офанзивите на съотборника на Хамилтън – Валтери Ботас, който потегля от трето място.

Откакто конкуренцията се организира в Остин, Хамилтън е спечелил 4 от извършените 5 съревнования (Фетел през 2013 година бе единственото изключение). За да узакони купата си още през днешния ден, Хамилтън се нуждае от победа, а в това време Фетел би трябвало да се класира не по-високо от 6-ото място.

.::АКТУАЛИЗИРАЙ НОВИНАТА::.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР