Първото кариерно събитие на Bulgaria Wants You за 2023 г.

...
Първото кариерно събитие на Bulgaria Wants You за 2023 г.
Коментари Харесай

Нешка Робева е лектор на „Кариера и живот – защо в България?“


Първото кариерно събитие на Bulgaria Wants You за 2023 година e в Пловдив. „ Кариера и живот – за какво в България? “ ще се състои на 11 февруари и ще събере на едно място в зала " Сила " най-отговорните работодатели от страната и района.

От платформата публично оповестиха първия си специфичен гост-лектор в Пловдив – Нешка Робева. Легендарната треньорка по художествена гимнастика ще влезе за първи път в ролята на наставник в сходен формат, с цел да опише своята същинска история на триумфа. Когато е едвам на 27 години тя заема поста треньор на Националния тим по художествена гимнастика. През идващите 25 години нейните " златни девойки " печелят над 300 медала от европейски, международни и олимпийски шампионати.



„ Всеки труд е друг, само че навикът да го работиш е най-съществен. Никога не съм работила просто, с цел да изкарвам пари. Печели пари, с цел да живееш и да се развиваш, само че те не би трябвало да са самоцел. Аз съм научена да работя, без да се окайвам, само че постоянно имах цел и знаех какво желая да реализира. Не съумях да осъществявам всичко, само че в никакъв случай не споделих скърбя, просто си поставях нови цели “, споделя Нешка Робева в авторската графа на Bulgaria Wants You „ Навиците на триумфа “ по bTV.

Събитието „ Кариера и живот – за какво в България “ е изцяло гратис, само че изисква регистрация на уеб страницата на платформата.

На място десетки български и интернационалните компании ще оферират съответни работни позиции, а какво още ще показа за своя живот и кои са най-ценните уроци в професионалния път на българската легенда в художествената гимнастика ще разберем персонално от нея на 11 февруари в Пловдив.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР