Първото хибридно благотворително събитие в България - There is no

...
Първото хибридно благотворително събитие в България - There is no
Коментари Харесай

Хибриден благотворителен бал за пръв път в България

Първото хибридно благотворително събитие в България - There is no place like home, за набиране на средства за лишени от родителска грижа над 100 деца и младежи с тежки увреждания ще се състои на 30 септември. Организаторите от фондация " Сийдър " са приготвили за гостите си опция да подаряват по изцяло нови за страната ни способи, които са основани на цифровите технологии. Това ще разреши гостите, които се чака да участват както действително, по този начин и виртуално, да подаряват от целия свят, без значение от местонаходжението си.

Станалият обичаен през последните 15 години за организацията огромен есенен бал тази година изправя екипа на фондация " Сийдър " пред предизвикването да набира средства за децата и младжите в риск в изискванията на обществена изолираност. Принудителното затваряне по домовете, което бе наложено поради е въодушевило новия формат, с акцент върху дома - какво значи той за едно дете, лишено от родителска грижа.

Тържеството ще се организира онлайн в хотел Хилтън с стеснен брой посетители, като ще е налично виртуално и предавано в действително време в обществените мрежи. Във виртуалния формат гостите ще могат да споделят вечерта от вкъщи си, дарявайки за идеята през особено основана за задачата онлайн платформа. За тях е квалифицирано и забавно цифрово предизвикателство.

Всички посетители в залата и виртуално могат да вземат участие в благотворителна лотария. Тя към този момент е отворена и разрешава закупуването на билети за съответна премия. Печелившите ще бъдат изтеглени от програмен продукт по време на събитието. Наградите по традиция са предоставени безплатно от сътрудниците на организацията. Сред тях са уикенд за двама в хотел " Гела ", ситуиран в сърцето на Родопите, ваучер за пътешестване с електрически коли Спарк, ваучер за Икеа, полет с балон за двама от Аероакт, риза по поръчка от Sircrow, кошница с деликатеси от Дар от Боговете, селекция особено подбрани кафета от Dabov Specialty Coffee и образование по Еспресология, посещаване в биоферма " Розино " с дегустация на занаятчийски сладолед от Gelato&Latte, бавнооборотна сокоизтисквачка за потвърдено по-здравословни сокове и смутита, предоставена от Whirlpool и други.

Спонсори и сътрудници на бала са CMS Sofia, Хилтън София, фондация " Америка за България ", фондация " Комунитас ", Дънди Прешъс Металс. Средствата, набрани на вечерта, ще бъдат вложени непосредствено в обезпечаване на фамилна грижа и профилирана поддръжка за деца и младежи в неравностойно състояние.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР