Първоначално той се спрял на името Крез. Но баба му,

...
Първоначално той се спрял на името Крез. Но баба му,
Коментари Харесай

Азис Официално Се Прекръсти! Ето Как Е Новото Име На Звездата!

Първоначално той се спрял на името Крез. Но баба му, известна гадателка, го предизвестява, че това име ще му донесе единствено несгоди.

Наследникът ѝ обаче не се вслушва в думите ѝ и продължава да пее по нощни заведения и нощни клубове с това име. Скоро обаче се случва белята. Той чупи крайници си на две места и тогава се вслушва в предизвестието на баба си.

Малко по-късно поп фолк звездата сменя псевдонима си за повторно. Този път избира името Азис, като се прекръства на собствен обичан воин от прочут турски сериал.

Новото име в действителност носи шанс и благополучие на костинбродския славей. За негативно време той се трансформира в един от най-продаваните български реализатори. Години наред е различим с псевдонима както у нас, по този начин и в чужбина.

Преди известно време съветска телевизия посвети цяло предаване на Азис. На дисплеят се излъчиха подиуми от началото на кариерата на топ артиста на " Пайнер ", както и фрагменти от актуалното.

" Какво се случи с Азис? Помните ли артиста, който пееше с рокля и на токчета? Той се е трансформирал до неразбираемост и се е трансформирал в същински мачо “, споделя се в репортажа. Именно тази популярност на Васил го кара да добави псевдонима си публично към името си по документи.

" Аз съм Азис. Този облик живее с мен толкоз дълго време “, споделя изпълнителят.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР