Първоначално компанията Uber се появи като софтуер, който направи революция

...
Първоначално компанията Uber се появи като софтуер, който направи революция
Коментари Харесай

Uber ще предлага пътувания с повече видове транспорт във Великобритания

Първоначално компанията Uber се появи като програмен продукт, който направи гражданска война на пазара на таксита, само че компанията се стреми да разшири обсега си. Поне на пазара в Обединеното кралство потребителите на приложението Uber ще могат да възнамеряват съвсем всички типове пътувания със самолети, влакове и коли чартърен. Новите функционалности ще бъдат добавени до края на тази година.

Американската компания направи съответните известия през днешния ден, както изяснява CNBC. С образеца на транспортния пазар в Обединеното кралство Uber желае да сътвори " супер приложение ", което да интегрира опциите за запазване на пътувания с съвсем всички типове превоз. Преките снабдители на услуги ще работят без значение, само че Uber има за цел да споделя данни сред тях и техните консуматори. Ако бъде сполучлив на пазара в Обединеното кралство, пилотният план ще бъде предложен за използване в други страни.

Потребителите ще могат да купуват самолетни и влакови билети посредством приложението на Uber. За тази цел компанията ще интегрира своята услуга с услугите на главните участници на пазара. Компанията чака да получи избрана комисиона за всеки продаден билет. Между другото, водният превоз в Обединеното кралство към този момент е обзет от Uber, тъй че остават единствено железопътният и въздушният превоз. В бъдеще екосистемата на Uber ще включва и услуги за хотелски резервации, което ще разреши на потребителя да възнамерява най-сложните пътувания в едно приложение.

Повече  може на намерите в графа Технологии
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР