Първокласникът Никола Иванов е дарил всичките си спестявания на МБАЛ

...
Първокласникът Никола Иванов е дарил всичките си спестявания на МБАЛ
Коментари Харесай

Малък дарител с голямо сърце даде спестяванията си на МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца /снимка/

Първокласникът Никола Иванов е дарил всичките си спестявания на МБАЛ „ Христо Ботев “ във Враца, заяви шефът на болничното заведение доктор Петър Керемедчиев.
Малкият донор с огромно сърце е бил събрал 300 лв., които е дал на лечебното заведение в помощ в битката с ковид.
Преди към 10 дни майката на детето се в свързала с шефа на лечебното заведение и е споделила желанието на сина си. Малкият Коко, както го назовава доктор Керемедчиев, е желал да подари всичките си спестявания на локалната болница.
Ръководителят на лечебното заведение е опитал да откаже, тъй като става въпрос за събрани пари от малко дете, с които е желал да сбъдне своя фантазия. Обаче майката е била безапелационна, че в случай че от болничното заведение не одобряват дарението на сина й, той ще остане доста отчаян. В момента дарената сума е в банковата сметка на болничното заведение, само че с нея ще бъдат закупени защитни средства за личния състав. Такова е било желанието на дребния донор – „ Да преборим този вирус “.
„ Това дете в действителност е моят воин, когато мине тази болест аз персонално ще му направя подаяние “, сподели доктор Петър Керемедчиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР