Първо трябва да ти благодаря за речта ти на български

...
Първо трябва да ти благодаря за речта ти на български
Коментари Харесай

Борисов благодари на Туск за Отечество любезно /ВИДЕО/

Първо би трябвало да ти благодаря за речта ти на български в София - вечно завоюва сърцата на българите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на Доналд Туск на взаимна конференция в Скопие. Преди това Туск също изрази благодарността си към Борисов.

" Знам какъв брой си ангажиран и какъв брой е мъчно да направиш всичко това във Варна и да си толкоз добре квалифициран ", продължи Борисов.

" Искам да поздравя целия политически хайлайф на Балканите, че усетиха, че в този момент е моментът да се придвижим напред. Като стартираме от Гърция и Румъния до Словения. Така че аз ти благодаря, Доналд ", сподели министър председателят.
" Тук също по този начин и аз желая да кажа - на нас, може би даже на мен, че успяхме да срещнем Европа с обстоятелството, че без Балканите не може да има непоклатимост и успокоение нито в района, нито в Европа ", съобщи Туск.

" Може би ние с теб не сме дипломати по природа, само че все пак имам вяра, че успяхме да реализираме доста, изключително ти ", добави той. " С твоята непримиримост по какъв начин бързо научи британския, по какъв начин приказва на български в София, уверен съм, че

една тирада можеш да направиш за задачите Балкани. С малко повече старания ще научиш и останалите балкански езици ", похвали го Борисов.

" И може би ми остава много повече да се напъна за китайския и японския ", пошегува се Туск.

Борисов взе участие в срещата на водачите на страните от Процеса " Бърдо-Бриони " и е специфичен посетител на диалозите дружно с ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР