Първо от предишната й продуцентска компания Вирджиния рекърдс“ й прекратиха

...
Първо от предишната й продуцентска компания Вирджиния рекърдс“ й прекратиха
Коментари Харесай

Животът И Кариерата Й Се Срутват Върху Главата! Нов Унищожителен Удар За Жана Бергендорф! Скандалната Певица Изгуби Своя

Първо от предходната й продуцентска компания „ Вирджиния рекърдс “ й прекратиха контракта, а в този момент и импресариото на гаджето й Лео – Иван Иванов – Айвън, е отказал да работи с нея. „ Той изиска да подпишем контракт за целия свят, а такова нещо даже Саня Армутлиева не прави. Отказах му и той спря да ми дава отговор на позвъняванията “, изясни певицата написа Пик.

Професионалната разлъка идва малко откакто тя дефинитивно се раздели с Леандър Франсиско Янес. Той е част от еротичната групировка на Айвън „ Максимус “ от дълги години и по тази причина не е изненада, че мениджърът е застанал на негова страна и с цел да е взаимен с него, е прекратил работните си връзки с някогашната му другарка.

32-годишната певица, чиято брошура бе взета поради провокирани две произшествия – на морето в Лозенец и в София, наподобява повече не желае да кара. Въпреки че година по-късно органите на реда й връщат документа за ръководство на МПС, тя не се качва зад кормилото. Използва услугите на водач, като най-често в тази роля влиза сестра й.

Днес изпълнителката се кълне, че е спряла да се друса – една от аргументите за злополуките, и е отворила нова страница.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР