Първо, на мен ми е най-мъчно, че ги сменям, защото

...
Първо, на мен ми е най-мъчно, че ги сменям, защото
Коментари Харесай

Борисов за министрите в оставка: На мен ми е най-мъчно, че ги сменям

Първо, на мен ми е най-мъчно, че ги променям, тъй като аз съм ги отгледал от деца в партията . Това съобщи във Варна министър председателят Бойко Борисов във връзка оставките на тримата министри - Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски - по отношение на трагичната злополука край Своге, при която починаха 17 души.
Прекрасни връзки имам (с министрите в оставка - бел. ред.), само че такава е обстановката. Ние не сме Българска социалистическа партия, съобщи Борисов. На журналистически въпрос дали чака да има изненади при гласоподаване, Борисов сподели изрично " Не ". Той обаче добави: " Изненади може да има единствено в случай че аз желая да има изненади ".
Припомняме, че по-рано през вчерашния ден (10 септември) след съдружния съвет сред ГЕРБ и " Обединени патриоти " Бойко Борисов съобщи, че оставките на тримата министри - Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков - ще бъдат импортирани в четвъртък в Народното събрание.
Министър-председателят номинира за поста вътрешен министър досегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, Транспортното министерство поема заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев, а Регионалното ведомство отива при Петя Аврамова, някогашен заместник-кмет на Враца и понастоящем депутат.
От Морската столица Борисов заяви, че от 1 януари 2019 година с 10% ще се вдигнат заплатите в целия бюджетен бранш . Разчетите ни го разрешават и от 1 януари ще го създадем, безапелационен бе още министър председателят.
Борисов уточни, че в никакъв случай не е имало вътрешна или външна опозиция в съдружните сътрудници и разяснява, че Българска социалистическа партия и президентството приказват синхронизирано по едни и същи тематики.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР