ПЪРВО НА FOX: Републикански сенатор призовава за отговори от TikTok

...
ПЪРВО НА FOX: Републикански сенатор призовава за отговори от TikTok
Коментари Харесай

Сенатор от Републиканската партия разсъждава върху главния изпълнителен директор на TikTok за това как китайските мигранти са се научили да пресичат границата: `Инструкции стъпка по стъпка`

ПЪРВО НА FOX: Републикански сенатор приканва за отговори от TikTok и неговите китайско- основан притежател за видеоклипове на неговата платформа, които съгласно известията демонстрират на потребителите по какъв начин да пресекат южната граница на Съединени американски щати, защото броят на китайските жители, преминаващи границата, нараства.

Sen. Ерик Шмит, R-Mo., в писмо до основните изпълнителни шефове на TikTok и ByteDance, цитира " тревожни " отчети, че китайски жители употребяват TikTok и китайския му аналог, с цел да пресекат южната граница нелегално.

CBS News оповестява по какъв начин на мигрантите са дадени указания малко по малко за наемане на контрабандисти и подробни инструкции за това къде има пропуски по южната граница, изключително покрай елементи от Сан Диего.

Други издания оповестяват за това по какъв начин китайските имигранти са употребявали авторитетни лица в обществените медии, частни групи и потребителски мнения, с цел да възнамеряват пътуванията си в чужбина.

TikTok е и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР