Първият в света супергерой – шофьор на камион е създаден

...
Първият в света супергерой – шофьор на камион е създаден
Коментари Харесай

Българи създадоха супергерой в чест на тираджиите

Първият в света супергерой – водач на камион е основан от български екип, отпред с аниматора и риалити звезда Неделчо Богданов. Тракмен (Truckman) беше показан на днешния Спасовден – професионалния празник на водачите, като специфичен подарък за бранша, оповестиха основателите на плана.

Супергероят е “звездата” в 24 стикера за обществените мрежи, които пресъздават съществени работни обстановки и паметни реплики. Те към този момент са налични на български и британски език и могат да бъдат се употребяват гратис в най-популярните приложения за връзка от близо 100 000 български и милиони професионални водачи по света. Организаторите възнамеряват да основат и супер героинята Тракуман (Truckwoman) като част от насърчителна акция за привличане на дами към специалността, която към момента се счита значително за непокътната мъжка територия.

“Truckman е основан в чест на всички професионални водачи, с намигане и доза комизъм, само че и с голямо почитание към работата им, която е доста тежка и виновна. Хората не си дават сметка, че водачите на камиони в действителност са супергерои, тъй като всеки ден те се борят с разнообразни провокации, с цел да ни доставят всичко – от хляба до лекарствата”, изяснява Веселин Стоянов, създател на водещата българска транспортно-логистична компания TRASNPRESS, която е основател на плана.

За да бъде основан пълнокръвния и обаятелен облик на Truckman, работи екип, в който вземат участие и професионални водачи. Те оказват помощ, с цел да се изберат най-полезните в връзката стикери, които да се употребяват комфортно и бързо от водачите в всекидневието им. В сбирката попадат и “златни” шофьорски изречения, като “Колелата се въртят”.

“За мен това беше занимателно предизвикателство, тъй като и аз знаех доста малко за работата на професионалните водачи, а тя несъмнено заслужава почитание. Искахме нашият супер водач хем да е надалеч от от дълго време остарялото факсимиле за камионджията, хем да си е същински. Нямахме съответен първообраз, просто подредихме пъзела и се получи леко брадясал Супермен с характерно “T” на гърдите, който има тип на човек, който може да се оправи с всяка ситуация”, споделя аниматорът Неделчо Богданов.

Забавните стикери с Truckman имат капацитет да станат обичани на родните и непознати водачи, тъй като на процедура съвсем всички към този момент имат интернет съгласуваност, до момента в който са на път и употребяват разнообразни приложения за връзка с сътрудниците и фамилиите си. Анкета на уредниците демонстрира, че към 60% от далите отговор прекарват над 2 часа дневно в обществените мрежи, а най-използваните приложения за връзка са Вайбър и Месинджър. Стикерите могат да се употребяват и като gif изображения в връзката и историите в Инстаграм и Facebook.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР