Първият съдия на днешния мач между Марица (Пловдив) и ЛП

...
Първият съдия на днешния мач между Марица (Пловдив) и ЛП
Коментари Харесай

Топрефер и клоун свирят на Марица в Шампионската лига днес

Първият арбитър на днешния мач сред Марица (Пловдив) и ЛП Сало (Сало) не се наскърбява, в случай че бъде наименуван " палячо ", тъй като отвън работата си като волейболен рефер французинът Кристоф Льокур е професионален смешник. Вдъхновен от немите филми на Лоръл и Харди, преди години той основава своя лична компания, която сполучливо забавлява млади и остарели в северна Франция и до през днешния ден.

" Смея се вътрешно, когато някой се опита да ме обиди с думата " смешник " ", призна Кристоф Льокур в изявление за формалния уебсайт на CEV, взето от пресаташето на Марица Николай Марков по време на Европейското състезание за мъже до 19 години в Унгария тази пролет. Аз съм същински късметлия, че съм смешник. Това беше първата ми работа преди 20 години и към момента е моя специалност. Тя ми оказва помощ и по време на волейболен мач – по-лесно съумявам да скрия моментната си страст, да употребявам езика на тялото и да си послужвам повече с усмивка в сравнение с със съдийската свирка ".

Втори арбитър на дуела от Шампионската лига в зала " Колодрума " довечера ще бъде един от най-хубавите волейболни рефери в света – руснакът Андрей Зенович. В пребогатата си съдийска кариера Зенович е свирил и на няколко Олимпиади, международни и европейски шампионати, в това число женския край на Олимпийските игри в Лондон и мъжкия олимпийски край в Рио де Жанейро. Руският съдия има и два европейски финала зад тила си.

На тазгодишното Европейско състезание за мъже в Полша Андрей Зенович бе първи арбитър на мача на откриването, игран пред 65 хиляди фенове на националния стадион във Варшава. Плановете на CEV бяха да му бъде поверен и финалът в Краков, само че откакто Русия съумя да се класира за този мач, Зенович пое мача за третото място.

Срещата сред шампионките на България и Финландия през днешния ден в зала " Колодрума " е с начален час 19,00.

volleymaritza.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР