Първият месец от новата 2024 година вече измина наполовина, всеки

...
Първият месец от новата 2024 година вече измина наполовина, всеки
Коментари Харесай

Благоприятни дни и красиви дати за сватба през 2024 г.

Първият месец от новата 2024 година към този момент измина на половина, всеки към този момент е направил своите проекти, а някои към този момент са определили датите на значими за себе си дни, в това число, несъмнено, сватби, кръщенета на деца, годежи и други сходни.
 
Има обаче вярване, че през високосна година е по-добре да не планирате такива значими събития като основаването на семейство. 2024 е годината на Дракона и е високосна. Въпреки това обаче астролозите твърдят, че през 2024 година има удобни дати за това значимо събитие, пише Lux.

Февруари

Следващата удобна дата е 17 февруари. Според астролозите, който избере тази дата за женитба, ще има мощни и пламенни усеща, защото в този ден се чака нараснало равнище на сензитивност, приятни усещания и усеща.

Март

Следващата дата е 24 март. Можете умерено да планирате женитба на този ден, защото Венера ще бъде в Риби и както изясняват астролозите, това се счита за доста сантиментален и натоварен прочувствен интервал. Освен това това е пролетният интервал, тъкмо когато всичко се отваря и цъфти.

Април

Астролозите също по този начин означават, че можете да планирате женитба за 30 април. През този интервал множеството планети ще бъдат в Телец и Риби, а това демонстрира разцвет и хармония. Също по този начин се предлага да планирате меден месец през този интервал.

Август

Краят на август, а точно 30 август, също е подобаващ за празнуване на женитба. Астролозите означават, че през този интервал се случват много сантиментални обрати на събитията и бракът, вложен в този ден, ще бъде благонадежден и мощен.

Въпреки всички забрани обаче, през 2024 година въпреки всичко се чака брачен взрив. По-специално, пикът би трябвало да се чака на положителни дати.

Например 20 април 2024 година (20.04.2024 г.) - този ден може да бъде прелъстителен, тъй като има латентна симетричност и може да бъде комфортен за обмисляне.

6 юни 2024 година (06.06.2024 г.) - тази дата може да бъде удобна, защото в интернет постоянно се свързва със пристрастеност и романтика.

9 септември 2024 година (09.09.2024 г.) - този ден може да бъде прелъстителен заради числения си състав, който дава чувство за естетика и непоклатимост.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР