Първият Мастърс турнир за годината вече е тук, а това

...
Първият Мастърс турнир за годината вече е тук, а това
Коментари Харесай

Димитров: Рубльов вероятно ще спечели първата си Мастърс титла


Първият Мастърс шампионат за годината към този момент е тук, а това постоянно е добър миг за забавни прогнози. Очевидно по този начин считат и от ATP. На страницата на асоциацията в Twitter бе оповестено видео, в което няколко звезди от тура, измежду които и Григор Димитров, дават отговор на въпроса кой съгласно тях ще спеели дебютния си Мастърс трофей през 2022 година

Изненадващо или не, първата ни ракета заложи на представител на Топ 10, койтп макар множеството си триумфи на равнище ATP 500 към момента не е триумфирал в Мастърс конкуренция.

„Първа Мастърс купа? Не знам. Вероятно ще е Рубльов в някакъв момент“ – отговори Димитров след къс размисъл.

Интересното е, че това е вторият случай от началото на годината, в който българинът демонстрира сериозна религия в качествата на международния №7. През януари Димитров даде своята смела прогноза за сезона, съгласно която Рубльов ще завоюва трофей от Големия шлем.

Световният №35 не е единственият, чийто любимец в това отношение е Рубльов. Аслан Карацев, Карлос Алкарас и Франсис Тиафо също показаха втората ракета на Русия, само че една от младите звезди в тура също събра много гласове.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР