Първият летен сезон на Черноморието след пандемията от коронавирус започна.

...
Първият летен сезон на Черноморието след пандемията от коронавирус започна.
Коментари Харесай

Следковид сезонът започна с по-високи цени на шезлонги, цаца и бира

Първият летен сезон на Черноморието след пандемията от ковид стартира. Макар и началото на юни - плажовете са цялостни, както нормално - повече на Югоизток, в сравнение с Север.

Цените също са по-високи. За първи път бургаският плаж няма да посрещне туристи с безвъзмездни чадъри и шезлонги от години. Въпреки това цените остават най-ниските за цялото Черноморие.

На Северния плаж чадърите и шезлонгите са по 1,20 лева, а пакетът от два шезлонга и чадър е 3,60 лева Цените на другите плажове в Слънчев бряг са - на Северния плаж почиващите би трябвало да платят по 9 лева за шезлонг и чадър, а на Централния и Южния цените са по 10 лева

На плажовете " Смокиня " и " Каваци " туристите ще заплащат 6 лева за чадър и 7 лева за наем на шезлонг. Ако желаят да употребяват 2 шезлонга и чадър, те ще имат опцията да заплатят преференциална цена от 20 лева за пакета.
 Снимка 576600
Източник:

Любителите на бирата откриват, че цената на клопките и заведенията е с от 50 ст. до 1 лев по-скъпа. Цацата също е повишила цената си с лев - и тази година е 4 лева на най-евтиния капан, на други стига и 5 лева Идентично е покачването на пържените картофи. Морските блага са поскъпнали с 2-3 лева Като калмари, скариди, миди - са на цени от минимум 8 лева

Този уикенд плажовете на Бургас бяха цялостни, спасителите са на поста, заведенията работят, бирата се разлива, цацата се пържи, сладоледът върви, на стоянката за тротинетки и колелета на обяд има единствено една, дават се чартърен и дребни мобилни колички.

Цената чартърен е на час - 5 лева Сърф учебното заведение също към този момент работи, а сърфистите са в морето. За искащите обаче би трябвало авансово непокътнат час с преподавател.

Масажите в хотелите са с невисока надценка - за лице е 30 лева, съпоставяне с предходната година - 25 лева Класическият масаж е 55 лева, предлага се и нов тип услуга - състезателен масаж - на цена от 70 лева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР