Първият ководещ на Катя Василева, един от гласовете на Радио

...
Първият ководещ на Катя Василева, един от гласовете на Радио
Коментари Харесай

257 podcast на БНР отбелязва втората си година с нови ководещи - експерти в личностното и кариерно развитие

Първият ководещ на Катя Василева, един от гласовете на Радио София и основател на подкаста, през 2023 е Доника Ризова - PR специалист и имидж съветник. Двете дружно коментират.

 Снимка: “257 podcast ”

Новият епизод на подкаста за личностно и кариерно развиване на БНР е отдаден на това. По тази тематика като ководещ на Катя Василева се включва Наталия Цветанова, управител асортимент на личен състав в JobTiger.

 Снимка: “257 podcast ”

Гласът като метод на себеизразяване е тематиката на идващия епизод, който можете да чуете и в действително време, в ефира на Радио София, след новините в 15 часа на 25 януари, когато БНР чества 88 години от своето основаване.

 Снимка: “257 podcast ”

Ководещ на Катя Василева ще бъде която споделя, че нейна задача е " Успешният глас ".

През януари 2021 година 257 podcast започва с концепцията, че комбинацията сред радио и подкаст е извънредно подобаваща за полемика по тематики, касаещи развиването, тъй като дава синергия сред съвременен канал и платформа с одобрен имидж. Още от началото са заложени тематиките - всичко, което дава ключ за убеденост и триумф в персонален и професионален проект. Фокусът е не върху жокерите за това какво би трябвало да вършим, а какво да спрем да вършим. Защото всички се наясно, че хората на високи позиции, а и освен, имат поведенчески дефицити, а най-актуалните лидерски качества са кураж, смелост и доверие. И по този начин в 257 podcast Катя Василева и интернационалния съветник по бизнес етикет и протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева стартират да приказват за смяна в държанието, което ще спомогне за развиването, като особено слагат акцент, че 7 секунди е времето за нашето първо усещане пред останалите.

За по-малко от година от план в интерес на хората, търсещи ключ за убеденост и триумф в персонален и професионален проект в предизвикателната пандемична действителност, с цел да се оправят с дефицитите, 257 podcast е трансформира в идеята, която трансформира. Поредицата доби известност и получи вдъхновяваща противоположна връзка, както от бизнес средите, по този начин и от хора, опитващи да се вгледат в себе си, да премислят мотивацията и търсят способи да добият куража да бъдат и отстояват себе си във всяка сфера, на всяка сцена. В две следващи години - 2021 и 2022 257 podcast е отличен с PR Приз от БДВО в категорията " Проект на медия ".

Освен на професионалния опит и качества, 257 podcast залага на първо място на споделения персонален образец, който се оказва потвърдено въздействащ и мотивиращ за слушателите. В двете години от съществуването на подкаста персонален опит за проявен кураж, накърнимост, неуспеха като опция и стъпка към триумфа споделят персони от разнообразни сфери - бизнес, предприемачество, изкуство, медицина, спорт и така нататък

 

 Снимка: “257 podcast ”

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР