Първият етап от проекта на за подмяна на отоплителни уреди

...
Първият етап от проекта на за подмяна на отоплителни уреди
Коментари Харесай

Община Видин подменя отоплителни уреди с по-екологични

Първият стадий от плана на за замяна на отоплителни уреди с по-екологични се извършва с бързи темпове. Това е написано на фейсбук страницата на общината.
Днес бе извършена работна среща по план „ Подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Видин “, по време на която специалисти от компанията, ангажирана с дейностите по първия стадий, увериха, че всичко ще бъде осъществено в период. Стремежът е допустимо най-скоро да бъдат избрани критериите за кандидатстване и да стартира приемът на заявки от видински жители, които желаят да се възползват от опцията изцяло гратис старите им отоплителни уреди на дърва и въглища да бъдат сменени с нови, по-екологични.
 Община Видин възвърне турския барутен склад Община Видин възвърне турския барутен склад
Община Видин възвърне в първичния му тип турския барутен склад, който се намира в непосредствена непосредственост до крепостта „ Баба...
Представителите на фирмата-изпълнител оповестиха, че ползата от страна на видинчани е забележителен. Това се потвърждава от многочислените позвънявания, които постъпват на особено оповестените за задачата телефони.
В идващите дни следва да бъдат интервюирани над 4000 души, с цел да се откри какви са настройките измежду хората в Община Видин, отопляващи се на твърдо гориво, за прекосяване към по-екологично отопление. Във връзка с това през днешния ден бе извършено и образование на анкетьорите, които ще вършат допитването.
Припомняме, че първият стадий на плана ще завърши на 31 май, след което ще се премине към втория, когато ще се прави и действителната замяна на отоплителните уреди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР