Първият етап от надпреварата за републиканците за Белия дом е

...
Първият етап от надпреварата за републиканците за Белия дом е
Коментари Харесай

Защо съперниците на Тръмп в Айова все още смятат, че могат да спечелят

Първият стадий от конкуренцията за републиканците за Белия дом е единствено след седмици в Айова и Доналд Тръмп има нещо, което наподобява непреодолима преднина. Но може ли милионите долари, които противниците му към момента харчат, да го преустроят?

Когато Марлис Попма прекрачи през вратите на общински лицей в Нютън, Айова, на горчиво студена заран предходната седмица, тя го направи като нерешила гласоподавател.

Но когато се появи час по-късно, тя беше решена да гласоподава за Ники Хейли.

Мисленето на републиканската активистка беше променено от къса тирада, която някогашният дипломат на Организация на обединените нации произнесе пред малко заседание в конферентна зала, наблягайки нейната подготвеност и съпричастност.

" Бъдете смели ", сподели госпожа Попма, авторитетен някогашен партиен чиновник, на сътрудниците си републиканци в стаята, откакто им сподели, под овации, че поддържа Хейли.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Тя също направи едва завоалирано споменаване на безапелационната преднина на Доналд Тръмп в социологическите изследвания.

" Не се опасявайте да подкрепите индивида, който желаете да подкрепите [само] тъй като смятате, че някой различен ще завоюва ", сподели госпожа Попма.

На 15 януари гласоподавателите на републиканците ще се срещнат, с цел да поддържат претендент за президент в партийните събрания в Айова, първият действителен тест за тези, които се борят да обезпечат номинацията на партията напред на изборите през 2024 година

Много бърз справочник за първичните избори на републиканците в Съединени американски щати Ники Хейли – пионер, който провокира Тръмп

Една анкета от предходната седмица, извършена от държавния университет на Айова, откри, че 54% от евентуалните членове на фракцията са избрали господин Тръмп като техен най-хубав избор, спрямо 18% за губернатора на Флорида Рон ДеСантис, 12% за госпожа Хейли и единствено 6% за биотехнологичния милионер Вивек Рамасвами.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР