Първият директен полет от България до Сейшелските острови със 175

...
Първият директен полет от България до Сейшелските острови със 175
Коментари Харесай

Първият директен полет от България до Сейшелите кацна в столицата Виктория

Първият пряк полет от България до Сейшелските острови със 175 пасажери на борда кацна рано тази заран на интернационалното летище в столицата Виктория, оповестиха от Генералното почетно консулство на Сейшелите в София.

Пътниците са били посрещнати от представители на сейшелското Министерство на външните работи и туризма, туроператори, и представители на хотелски вериги.

Полетът се осъществя от самолетна компания Bulgaria Air, със съдействието на най-голямата сейшелска туроператорска компания 7South.

При отпътуването, на летище София пасажерите са били приветствани от Максим Бехар, почетен общоприет консул на Република Сейшели в България, и са получили от него специфична членска карта за клуб "Приятели на Сейшели в България ".

Вторият под наем полет до Сейшелите е към този момент напълнен. Той излетява от София на 25 февруари. Екзотичната страна стана все по-популярна измежду българите, които в този момент ще бъдат доста улеснени при пътуването си до там. Те се позволяват единствено с отрицателен PCR тест, без условие за карантина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР