Първият човек попитал: -Защо живея така? Често съм болен, постоянно

...
Първият човек попитал: -Защо живея така? Често съм болен, постоянно
Коментари Харесай

Веднъж хората задали на Живота въпрос: „Защо живея така?“ …

 Първият човек попитал: -Защо пребивавам по този начин? Често съм болен, непрекъснато ме съпътстват неуспехи… Аз съм като магнит за всевъзможни неприятности …

И Животът му дал отговор:

– Защото живееш за ЗЛО. Обиден си на целия свят, попаднал си в клопките на отмъстителността и омразата. А би трябвало да живееш ЗА РАДОСТ. За Себе си, за другите, за Бог. Тогава ще бъдеш благополучен.

Вторият човек попитал живота:

-Защо пребивавам по този начин? В непрекъсната битка с някого или нещо …

И животът му дал отговор:

– Защото живееш срещу. Против всичко и всеки. Ти си като младеж, който не е узрял, към момента се бунтуваш, не можеш да се спреш въобще. Ето за какво имаш подобен живот. А би трябвало да живееш Благодарение. И тогава ще станеш благополучен.

И трети човек попитал Живота:

-Защо пребивавам по този начин? “ Постоянно завися от мнението на другите, не съм сигурен в себе си …

И Животът му дал отговор:

– Живееш, с цел да ти Завиждат. А трябваш да живееш по подобен метод, че да се Вдъхновяват от твоя образец. И тогава ще бъдеш благополучен.

Четвъртият човек попитал Живота:

-Кажи ми, за какво пребивавам по този начин? В непрекъснат стрес и напрежение …

И животът му дал отговор:

– Живееш, с цел да Доказваш нещо на някого. Животът ти се състои от непрекъснати теореми, които непрестанно би трябвало да бъдат сведени до „ Това трябваше да потвърдя “. Но никой не се нуждае от това. Няма потребност да доказваш нищо на никого. Ти отделяш толкоз доста време и усилия- както за доказателства, по този начин и за поддържане на менталните облици на други хора в главата си, които постоянно ще са гладни и ще желаят внимание към себе си още веднъж и още веднъж. А ти би трябвало да живееш в АКСИОМАТА НА ЩАСТИЕТО.

И петият човек попитал Живота:

-Защо пребивавам по този начин? Животът за мен е цялостно отчаяние …

И Животът му дал отговор:

-Защото ТИ ЖИВЕЕШ ДЕМОНСТРАТИВНО. А къде си същински? Необходимо е да бъдеш, а не да ИЗГЛЕЖДАШ. И тогава ще бъдеш благополучен.

Шестият човек попитал Живота:

-Защо пребивавам по този начин? Скучно, безинтересно …

И Животът му дал отговор:

– Защото Животът минава около теб. Ти си се скрил от него. А би трябвало да живееш по този начин, че Животът от любознание да спре, да не те отмине, да му станеш забавен. И да остане … Тогава ще бъдеш благополучен.

И седмият човек попитал Живота:

-Защо пребивавам по този начин? Нищо не ми носи наслада …

И Животът му дал отговор:

– Защото живееш НЕ СВОЯ ЖИВОТ. И тези наслади не са твои. Намери себе си, своите усеща, стремежи, фантазии, цели, думи, усеща, книги, филми, песни, обществен кръг … НАМЕРИ СВОЯ ЖИВОТ! И тогава ще бъдеш благополучен.

Автор: Н. Сумире

Jeff Haden: Пандемията от ковид и жестоката истина за живота, която са подготвени да одобряват единствено малко на брой

Има неща, които не могат да бъдат следени, само че има неща, на които несъмнено можете да повлияете. Наблюдавах по какъв начин протича операцията на екрана на монитора, до момента в който хирургът вкарваше катетър през…

Цялата публикация

Всичко в живота ви ще се подрежда от единствено себе си, в случай че прилагате 3 даоистки правила за „ безучастие “

 

Все още сте живи. Винаги Действайте въз основа на това. Събуждали ли сте се заран с мисълта, че сте изгубили надзор над живота си? И даже не можете да кажете…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР