Първият брой за 2018 г. на информационния бюлетин на НОИ

...
Първият брой за 2018 г. на информационния бюлетин на НОИ
Коментари Харесай

Публикуван е първият брой на информационния бюлетин на НОИ за тази година

Първият брой за 2018 година на осведомителния бюлетин на Национален осигурителен институт е оповестен на интернет страницата на институцията (www.nssi.bg). Изданието е налично в рубриката „ За потребителя ” - “Информационни материали ”.

„ Хората са най-важният актив на една организация и не забравяме, че единствено задоволени чиновници могат да обезпечат на тази организация задоволени клиенти “ – това е една от тезите на шефа на Национален осигурителен институт Ивайло Иванов във въвеждащия материал, където той маркира насоките за развиване на института.

Сред изявленията е разбор на отпуснатите по реда на член 68а от Кодекса за обществено обезпечаване пенсии, като в детайли е проследена наклонността при този тип ранно пенсиониране от въвеждането му през 2016 година до момента. Предмет на различен експертен разбор са трудовите злополуки през предходната година. В обобщение е презентиран дисертационният труд, с който шефът на Търговско предприятие на Национален осигурителен институт във Враца Иван Грозданов отбрани просветителна и научна степен „ лекар “ от Стопанска академия „ Д.А. Ценов “ - Свищов. Темата е „ Възможности за развиване на дейностите по профилактика и рехабилитация в системата на Национален осигурителен институт ”.

Традиционното показване на териториалните поделения на Национален осигурителен институт в страната продължава с обзор на активността през 2017 година на структурата на института в Ловеч. Читателите на бюлетина ще разширят кръгозора си посредством материал, отдаден на отчет на Международната организация на труда за положението на обществената сигурност в международен мащаб.

Следващият брой на бюлетина година ще излезе в средата на юни 2018 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР