Първият Big Brother роди звезди, които никое друго шоу не

...
Първият Big Brother роди звезди, които никое друго шоу не
Коментари Харесай

Изненада: Зара от Big Brother се върна в България! Няма да повярвате какво я зарадва на родна почва

Първият Big Brother роди звезди, които никое друго шоу не съумя. Някои дами съумяха да станат трайно част по този начин наречените известни българи. Сред тях е и Зара, която дълги години живя в чужбина. 

Виж още: Куриоз: Симона Загорова схванала, че е бременна от гаджето си! Новината ги шокирала... 

Е, тя към този момент си е в България. Дали за непрекъснато, или единствено за няколко седмици, евентуално ще разберем скоро, само че от story-тата ѝ в Instagram виждаме, че е на родна територия. Инфлуенсърката, която напоследък живее в Дубай и Бахрейн, се оплака на своите почитатели, че в София е доста студено! Е, разбираме я...

Виж още: Разделиха ли се Деси Слава и половинката ѝ Благой? Отговорът от първо лице 

От story-тата ѝ разбираме, че се е видяла и с Весела Тотева, брачната половинка на Елин Топузаков. Освен това Зара се е насладила на вкусна българска салата - нещо, което колкото и топло и екзотично да е в Близкия изток, няма по какъв начин да хапне. 

Виж още: Енджи Касабие показа най-голямата си загадка за младост, само че и защо харчи най-вече пари 

Самата Зара се занимава професионално с фитнес, йога и здравословно хронене. Преди пандемията и пътуваше много. От профила ѝ в Instagram съдим, че е почитател на суровата храна, многото микронутриенти и уравновесения живот. В един от последните си постове даже постави хаштага plantbased, навявайки ни на мисълта, че тя към този момент е веган.

В персонален проект Зара не споделя доста. Последното, което се знае, е, че се разведе със брачна половинка си Ерик Уотсън. 

Изображение: https://www.instagram.com/zara_watson_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР