Първият български шериф в Америка е пловдивчанин, който осъществява детската

...
Първият български шериф в Америка е пловдивчанин, който осъществява детската
Коментари Харесай

Пловдивчанин стана шериф в САЩ


Първият български шериф в Америка е пловдивчанин, който реализира детската си фантазия – да се закичи с шерифска значка, а всекидневието му да е като от екшън филм! През 1998 година Георги Андреев отпътува със фамилията си за Америка, тъй като брачната половинка му печели Зелена карта.

Тръгват с 10-годишната им щерка, шест куфара, нито една позната дума на британски език и еднопосочен билет към фантазиите, осведоми bTV. В Съединени американски щати стартира работа в автосервиз, което обаче се явява първата стъпка към сбъдването на фантазията му да стане шериф.

"В този миг, когато помислих за кариерата, попаднах на тези мои другари, които бяха продавачи на коли. Този сътрудник, който е някогашен служител на реда, детектив, и когато му описах моята история, моето минало, по какъв начин желая да стана служител на реда и тук в Щатите, той тогава ми оказа помощ доста, като препоръчител и се обади на персоналния състав. През това време притежателят на компанията пристигна и той чул отнякъде! Детективът приказва с персоналния състав и в същото време притежателят на компанията приказва с шерифа! Имах два положителни поръчители ", спомня си Георги.

След 6 години като шериф в щата Вирджиния, от 13 години Георги Андреев е и пожарникар. Но с изключение на с огъня, той от време на време би трябвало да се бори и със мемоари, които не се потушават.

Но тъжните случки се редуват с щастливи и даже от време на време и със занимателен край.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР