Първите, с които ще може да играете в новия Battlefield

...
Първите, с които ще може да играете в новия Battlefield
Коментари Харесай

Battlefield 5 ще стартира с две основни фракции

Първите, с които ще може да играете в новия Battlefield ще са немските и английските войски.
Макар и излизането на Battlefield V да е към момента надалеч, DICE и EA към този момент приготвят почвата за новата игра, вдигайки градуса на упованието със скорошна обява в блога на играта.

Играещите ще могат да основават свои лични взводове с бойци, оръжия и транспортни средства, като всички те ще могат да бъдат персонализирани в елементи по избор на участниците – както във всички мултиплейърни режими, по този начин и в Combined Arms. Играещите ще могат да основават единствено по едно войсково поделение за секта. Самите бойци ще спадат в четири съществени класа: медици, разузнавачи, поддържащи елементи и Assault или бойците, които влизат в пердах с оръжията си. Напредвайки в играта, ще може да отключвате така наречен „архетипи“, които са профилирани класове бойци. Така да вземем за пример, боец от обоза може да пожелае бъде инженер или картечар. С течение на времето, към Tides of War ще бъдат добавяни и разнообразни други функции, включително и „екзотични архетипи“, като да речем парамилитаризирани разузнавачи, с което специализациите ще получат още по-фокусирани отговорности.

„Tides of War ще е разширяващо се с времето странствуване, което ще включва напълно нова история на всеки няколко месеца. Всяка глава от Tides of War ще е фокусирана над съответен аспект от избрана епоха с неповторими геймплей прекарвания, които да подтикват напредъка на играещите“, пишат от ЕА. „Ще използваме наличието, бойците, образните резултати и историята, с цел да ангажираме дори още по-силно геймърите“.

Особено значими в играта ще са така наречен Grand Operations, които ще траят по няколко седмици, Special Assignments и новите задачи.

Battlefield V беше разкрита в края на предишния месец. Играта се завръща към Втората международна война и беше рекламирана като игра, която ще обърне внимание на по-малко известните борби и фронтове на ВСВ. Голямата смяна тук ще е отпадането на DLC пакетите. Вместо това, DICE ще разгласява непрекъснато обновления към историята, които ще са безвъзмездни и ще уголемява света на BfV с времето.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР