Първите по-сериозни валежи от сняг у нас е възможно да

...
Първите по-сериозни валежи от сняг у нас е възможно да
Коментари Харесай

ЗИМАТА ИДВА! Сняг ни затрупва още другата седмица

Първите по-сериозни превалявания от сняг у нас е допустимо да паднат още при започване на идната седмица. Това заяви пред Българска национална телевизия доктор Анастасия Стойчева от Национален институт по метеорология и хидрология п. Рязко захлаждане се чака в неделя против понеделник.

"Този мраз от по-северните ширини ще доближи до Балканите, до Западните Балкани. В северозападните региони при всички случаи преваляванията ще са от сняг. В нашата страна ще има температури, които допускат превалявания от сняг в понеделник - вторник ", посочи тя.

"Очаква се намаление на температурите, само че ще останат по-високи от нормалните за втората половина на ноември. Времето ще облачно, ще има превалявания, само че те ще са с спирания, най-вече слаби. През идващите 3-4 дни тази плътна облачна завивка ще остане еднопосочна, без разкъсвания, а и температурите ще са без особени промени. Средните температури за страната ще са 5-10 градуса като най-високи ще са по Черноморското крайбрежие до 12 градуса ", посочи Анастасия Стойчева.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР