Първите опити за създаване на геймърски джойстици за смартфони бяха

...
Първите опити за създаване на геймърски джойстици за смартфони бяха
Коментари Харесай

Стартираха продажбите на геймпада Muja за смартфони

Първите опити за основаване на геймърски джойстици за смарт телефони бяха подхванати още преди всеобщото разпространяване на мобилните телефони. С развиването на мобилните устройства концепцията за основаването на повсеместен геймпад се хареса на доста компании.



Muja Smart Touchpad има тип на незначителен панел, който се закрепва към гърба на смарт телефона. Продажбите на това устройство стартираха на 30-ти януари посредством платформата Indiegogo. Първите 500 бройки се продават с понижение при цена $49. Останалите екземпляри могат да бъдат поръчани в Muja Smart Touchpad при цена $59. При всеобщите продажби цената ще бъде $99.



Да напомним, че за пълноценна работа с новия геймпад са подобаващи мобилни телефони с размер на диагонала не по-малко от 4,7 инча. Подходящи са смарт телефоните, работещи под ръководството на операционните системи OS и Android с поддръжката на Bluetooth 4.2.



Игровият контролер предлага четири спомагателни сензорни клавиша, които могат да бъдат настроени да правят случайни дейности. Самата конфигурация става благодарение на приложението MUJI. Контролерът е изключително подобаващ за триизмерни ралита, екшън игри и други бързи гейм планове. Дава се опция за потреблението на шестте пръста по едно и също време, с което играта става доста по-динамична. Вградена е акумулаторна батерия с дребен потенциал, само че задоволителен за над 36 часа самостоятелна работа. В режим на подготвеност батерията устоя не по-малко от 56 часа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР