Първите изгонени от петия сезон на Hell’s Kitchen България са

...
Първите изгонени от петия сезон на Hell’s Kitchen България са
Коментари Харесай

Учителка и ученичка са първите изгонени от Hell’s Kitchen България

Първите изгонени от петия сезон на Hell’s Kitchen България са учителката с 20-годишен опит в кухнята - Ива и 18-годишната млада кулинарка - Виктория. Те не съумяха да се оправят с напрежението и позволиха съдбовни неточности, които им костваха мястото в кухнята на най-гледаното кулинарно шоу.

В началото на епизода началник Ангелов се изправи против синия тим, с цел да каже тежката си дума и да уточни готвача, който не е съумял да оправдае доверието му по време на вечерната резервация. Това беше Ива от Ямбол, която първа си стегна куфарите и напусна шоуто.

Още на идващия ден караваните на Hell’s Kitchen посетиха зимния курортен комплекс Банско, където участниците бяха посрещнати от звездния сноубордист Радослав Янков. Той даде старт на борбата сред тима на младите и старите. В Банско двата тима се изправиха още веднъж в героичен двубой, а задачата им беше да нахранят планинските спасители от града. Отборът на алените съумя да издаде поръчките и на двата тима, а сините се провалиха за следващ път.

Крахът на старите означаваше и нова номинация, която се организира след мастър клас с началник Никола Симеонов и началник Светла Илиева. Готвачите от тима трябваше да сготвят като приложат 6 кулинарни техники. Това се оказа непостижима задача за съвсем всички от тях. След слабото показване на Виктор и Теодор, те получиха оранжевите престилки и трябваше да се борят за мястото си в конкуренцията.

Докато по-опитните готвачи се бориха за своето място в Hell’s Kitchen, кулинарите от аления тим получиха специфична премия от началник Ангелов. Те посетиха дома на най-младата участничка в петия сезон – Цветомира от Враца. Семейството ѝ посрещна гостите със сарми, туршия, домашна ракия и торта.

Втората вечерна резервация на Hell’s Kitchen още веднъж не се увенча с триумф. Двата тима се бориха с непрестанни проблеми на своите постове, което още веднъж остави гостите на ресторанта гладни. Голямото отчаяние за началник Ангелов пристигна от алената кухня, поради което младите трябваше персонално да се извинят на всеки един от гостите.

В края на епизода стана ясно, че вторият участник, който напуща кулинарното съревнование за 100 000 лв., е Виктория от Добрич. Тя не съумя да се оправи с напрежението и си потегли разплакана от “Кухнята на Ада ”.

Сезон 5 на Hell's Kitchen България продължава идната седмица. Гледайте най-вълнуващото кулинарно шоу всеки понеделник и вторник от 20:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уебсайта на, на , както и на .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР