Първите два месеца от годината са сред най-предпочитаните от шопинг

...
Първите два месеца от годината са сред най-предпочитаните от шопинг
Коментари Харесай

Пазаруващите в TRIA CITY CENTRE откриват големи отстъпки на всеки етикет


Първите два месеца от годината са измежду най-предпочитаните от шопинг специалистите, които са имали търпението да дочакат най-хубавите предложения

Във всеки формален корнер на международните марки BOSS, ARMANI EXCHANGE, EA7, EMPORIO ARMANI UNDERWEAR, DKNY, TOMMY HILFIGER и CALVIN KLEIN, намиращи се на партерното равнище и на първия етаж в TRIA CITY CENTRE, пазаруващите откриват отстъпки на всеки етикет, който погледнат.

Топли якета и палта, пуловери в ярки цветове, плътни спортни екипи, деним, ежедневни и публични облека и аксесоари притеглят погледите на всички гости в комерсиалния център.

„ Намаленията сега са най-хубавите за сезона. През януари и февруари е финалната права за промоционалните предложения на зимните сбирки. Акциите, започнали още през ноември, сега са в оптималната си точка, тъй като напълно скоро ще заредим пролетните линии “, обясниха продавач-консултантите в корнера на BOSS.

От тях научихме и че за феновете на марката има оферти от новата сбирка за сезон 2024. Артикулите са показани само в TRIA CITY CENTRE.

Разгледайте в Галерията шопинг находките, на които попадна обективът ни.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР