Първите два филма за Скот Ланг (Пол Ръд) имаха за

...
Първите два филма за Скот Ланг (Пол Ръд) имаха за
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Ант-Мен и Осата: Квантомания

Първите два кино лентата за Скот Ланг (Пол Ръд) имаха за цел основно да ни показват героя му Ант-Мен. Запознахме се от близко и с Осата (Еванджелин Лили). Е, и за двата не можем да кажем, че се оказаха кой знае какъв брой сполучливо попадение в бокс офиса, изключително в случай че ги съпоставяме с множеството продукции на Marvel.

Но пък Ант-Мен изигра значима роля в последните два кино лентата за Отмъстителите. А Квантовият свят, показан точно в независимите филми за героя, е много значим - една напълно нова галактика, друга от отключената в " Доктор Стрейндж и Мултивселената на лудостта " Мултивселена.

Въпросният Квантов свят е в центъра на събитията в " Ант-Мен и Осата: Квантомания ". За него разбрахме още от втория, когато видяхме по какъв начин след 30 години Джанет (Мишел Пфайфър) съумя да се измъкне точно оттова. За нейна неволя в този момент се постанова се завърне назад.
 Снимка 607001

Разбира се, връщането на Джанет няма да е по нейна воля, а просто тъй като порасналата към този момент щерка на Скот - Каси (Катрин Нютън), е съумяла да изобрети квантов спътник, с който да изпраща сигнали до дребното пространство за опознаването му. Лошото е, че момичето е оплескало нещата и всички - Скот, Хоуп, Джанет, Ханк (Майкъл Дъглас) и самата тя, са засмукани в Квантовия свят.

В тази загадка и доста по-малка от нашата галактика има всевъзможни чудати същества и човеци. Наред с тях обаче тук е и един от най-могъщите злодеи, които сме виждали досега - Канг Завоевателя (Джонатан Мейджърс). А с цел да продължи да прави това, което умее най-добре - да заличава планети и цели времеви линии - Канг има потребност от Ант-Мен. И тук стартира екшънът...
 Снимка 606997

Всъщност няма да е пресилено, в случай че кажем, че Канг Завоевателя се оказва толкоз " добър ", че може да се мери (а за какво не и да надмине) даже Танос, който несъмнено води класацията на неприятните в Marvel досега. Плюс това Джонатан Мейджърс влиза повече от отлично в кожата му. (А е можело да се размине с ролята, тъй като шефовете на Marvel са закъснели за срещата с него...)

Нужно е да създадем още едно конкретизиране: който е гледал първия сезон на Loki, ще се ориентира много по-добре в протичащото се. Все отново за първи път Канг бе показан точно там. Но това беше и задачата на сериалите Marvel - да добавят и разширят киновселената им. И да, традицията продължава да бъде това, което постоянно е била - след финалните надписи по традиция се крият още цели две подиуми.

" Ант-Мен и Осата: Квантомания " е по кината от 17 февруари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР