Първите дни на новия месец ни зарадваха с топло за

...
Първите дни на новия месец ни зарадваха с топло за
Коментари Харесай

Месечна прогноза за времето за ноември 2020 г.

Първите дни на новия месец ни зарадваха с топло за сезона. До по кое време ще се радваме на слънчеви дни?
Ноември стартира със относително високи температури, с меко есенно време, с променлива облачност и без основни превалявания. Вчера в по-голямата част от страната времето беше най-вече слънчево и през днешния ден над Източна България ще бъде такова
През по-голямата част на месеца чакаме температурите да са към и под нормата, а преваляванията да са към и над нормата. Очаква ни по-скоро зимно време. Това сподели в студиото на " Денят стартира " синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология Анастасия Кирилова.
Началото на ноември ще е относително без превалявания. До средата на месеца се чака температурата да е в климатичните правила. В следствие се чака температурите в страната да са по-ниски от нормите.
 Седмична прогноза за времето за 2-8 ноември Седмична прогноза за времето за 2-8 ноември
В понеделник над цялата страна ще има променлива облачност, само че превалявания не се чакат. Максималните температури ще са сред 13 и 17 граду...
През втората седмица от ноември температурите ще са сравнителни ниски в Северна България, а в останалата част от страната се чака да са към нормата. В Югоизточна България се чакат превалявания.
От средата на ноември ни чака студено време със забележителна облачност и чести превалявания. Около 17-18 ноември се чакат валежи от сняг във високите полета и в Предбалкана.
До края на месеца ще е доста студено с по-ниски от нормалните температури и чести валежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР