Първите четири тима от крайното класиране в Суперлигата за изминалия

...
Първите четири тима от крайното класиране в Суперлигата за изминалия
Коментари Харесай

Първата четворка в Суперлигата - домакини на предварителни турнири

Първите четири отбора от крайното класиране в Суперлигата за миналия сезон – Нефтохимик 2010 (Бургас), Хебър (Пазарджик), Добруджа 07 (Добрич) и Монтана ще бъдат домакини на предварителните шампионати, от които ще стане ясно разпределението на 16-те участника в елита за сезон 2020/2021. Това бе решено на днешната среща на клубовете, които излязоха с предложение за идващия УС на БФВ по отношение на формата на елита за идния шампионат.
Клубовете взеха решение 16-те отбора да бъдат разграничени в две групи - първа осмица и втора осмица. Също по този начин бе взето решение и за участниците в плейофите. Първите шест от първата осмица и първите два от втората осмица ще играят на плейофи за купата в Суперлигата.Предварителни шампионати ще предшестват началото на шампионата, като метода им на осъществяване остава да се дискутира в допълнение.Тетевен Волей е последният клуб, който е подал поръчка за присъединяване в Суперлигата, като по този начин бе завършен броя от 16 отбора за първата група.

Ето всички тимове за новия сезон в Суперлигата:

Нефтохимик 2010 (Бургас), Хебър (Пазарджик), Добруджа 07 (Добрич), Монтана, Марек Юнион-Ивкони (Дупница), Пирин (Разлог), Левски София, ЦСКА, Дунав (Русе), Черно море (Варна), Арда (Кърджали), Славия, Ботев (Луковит), Берое 2016 (Стара Загора), ПСК Локомотив (Пловдив) и Тетевен Волей (Тетевен).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР