Първите 40 години са най-трудните в живота на мъжа. И

...
Първите 40 години са най-трудните в живота на мъжа. И
Коментари Харесай

Според науката: мъжете порастват окончателно едва на 43 години!

Първите 40 години са най-трудните в живота на мъжа. И даже откривателите потвърждават  това.

Омъжените дами изпитват повече стрес от самотните дами. И това е напълно разбираемо, като се има поради каква голяма тежест носят те: работа, родителство и, несъмнено, брак.

Проведено е изследване, което потвърждава, че мъжете основават повече проблеми на дамите си, в сравнение с децата.

Това е доказано от 46% от съпругите. Бащите постоянно играят с децата, само че не им пука за практическата страна на живота. Майката носи цялата отговорност.

Суровата истина е, че мъжете най-сетне узряват едвам на 43 години.

Една на всеки пет майки не получава задоволително помощ от половинката си и това е главен източник на всекидневен стрес. Домашната работа е тъга и за двамата съпрузи, само че в случай че дамата би трябвало сама да се грижи за семейството, нейният стрес ще се усили.

След като дамата се върне от работа вечер, тя би трябвало да обърне внимание на всеки член на фамилията и да свърши всички нормални домашен отговорности.

Тя се уморява, прави неточности, за които по-късно се укорява. Цялата тази обстановка се повтаря ден след ден в продължение на доста години. Ето какво поучават психолозите:

взимайте решения заедно; споделяйте отговорността поравно; направете лист с домашен отговорности и се придържайте към него стриктно; развийте уменията си за ръководство на времето и разделете дилемите на наложителни и несъществени.
Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР