Първи въпрос за 100 лева в Стани богат. Какво е

...
Първи въпрос за 100 лева в Стани богат. Какво е
Коментари Харесай

Кръстаич си отива, виновните остават

Първи въпрос за 100 лв. в " Стани богат ". Какво е общото сред Андора, Гибралтар, Сан Марино, Кипър, Лихтенщайн, Малта, Латвия, Естония, Фарьорски острови и България. И отговорът е - всичките те заемат последното място в своята група за Евро 2024. А особеното е, че България по територия и население е колкото другите девет, взети дружно. Може и в пъти да е допълнително от другите девет. Но като футболни достолепия и качества мястото й е в тази " влиятелна компания ".

Тези елементи ги предлагам като сурогат на изпразнените от наличие думи

срам, срам, позор,

проваляне, дъно

Банални слова, които не доближават до съзнанието на гробокопачите на българския футбол. Унищожителите и заличителите, които унищожиха до основи това, което съществуваше и се развиваше в предходните 90 години. Футболна страна, която до тях имаше своите участия на международни и европейски шампионати, имаше и върхове в клубния футбол. Те за 18 години трансфораха джунглата в пустиня. И скоро дъжд няма да завали.

Сега опорката, която най-много делиорманската агитация развива, е неустойката на Кръстаич. Ясно е, че сърбинът си отива и би трябвало да бъде основан ажиотаж към неговите искания за наказателна клауза. Между другото - изцяло обективни, тъй като договорът си е контракт и той би трябвало да бъде изпълняван. Ще обясня значимото, което пропагандистите подминават комфортно. Паметливите може би си спомнят една захилена фотография с три физиономии - Боби, Гонзо и Младен, който тогава не беше казанджия, а сполучлив треньор, класирал Сърбия на международно състезание. И не калайдисан казанджия, което е с отрицателна комутация, а горделив притежател на фабрика за първокласен алкохол. Но нали би трябвало да го изкараме по-черен от дявола, в този момент може и други избрания да му се лепнат.

Та назад към захилената фотография. Боби и Гонзо го презентираха като вятъра на смяната, човек с съвременни визии, който се е потвърдил като треньор на Сърбия и в Израел. И от двете места изпъден понародному с камъни. Сърбите ги взе след скрит план и прелом против Муслин, а в Израел резултатите му бяха плачевни. Но това тогава беше подминато, а след първите три суперуспешни мача и изцяло забравено. Тогава той беше

Спасителят на

българския футбол

А около него грееше ръчички най-вече основателят на концепции Георги Иванов-Гонзо. Време е да го хабилитират за професор във ВИФ, тъй като никой не е създавал толкоз доста концепции за толкоз малко време!

И в този момент, когато обстановката е трагична и пагубна, единственият провинен е Младен Кръстаич. И очаквам още веднъж да се заприказва за чартърите, хотелите, прелестните условия за подготвителен развой и най-много за питателната храна. И още веднъж да бъде изречена паметната дума ОСИГУРЯВАМЕ. Само прецизирам, че от осигуровката са отстранени хилядата евро за повикване и някои от бедните момчета мощно недоволстват. Защото има и милионери като Десподов, само че за множеството хиляда евро са си пари. Може и това е да е повлияло на настроението в мача с Литва. А като няма кеш, има и други способи. Коефициентът за победа на балтийците беше 7.00 и всеки може да сметне две плюс две и да види по какъв начин могат да се изкарат хубави пари, в случай че от теб зависи по какъв начин ще приключи мачът и вземеш да си изкараш червен картон!? Но тези неща нямат доказване, изключително от нашите способени органи.

А в този момент за неустойката, която наглият сърбин ще изиска. БФС подписа с него двугодишен контракт неслучайно, тъй като имаше алтернатива и за година и половина и този въпрос въобще нямаше да стои на дневен ред. Но захилените кой знае за какво бяха си самовнушили, че Кръстаич ще класира България със стопроцентова сигурност на европейското състезание. И неслучайно Кръстаич, че и Гонзо си броят 6 точки от Черна гора, две от Сърбия и две от Литва. И това са 12 пункта, което преди мача с Литва означаваше твърдо второ място в групата, а при победа над Литва - 15 и пет повече от третия Сърбия. Хубава сметка, но без кръчмар, че и без казанджия. Сигурно по-късно изречение сте се усмихнали до уши, и то няма друга вярна реакция. Та по тази причина Кръстаич има контракт до лятото, тъй като България щеше да играе на европейското в Германия.

Надявам се да е станало ясно с каква чудовищна несръчност се ръководи българският футбол. Когато Те пристигнаха, Той с всичките си проблеми беше на междинното трето място в квалификационната група с към 20 точки, след 18 години те го изпратиха твърдо на последното с 2. Но не престават и ще не престават да нервират цялата нация с неповторимата си безочливост и безсрамие.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР