Първи снимка на българската холивудска звезда Мария Бакалова с гаджето

...
Първи снимка на българската холивудска звезда Мария Бакалова с гаджето
Коментари Харесай

Първи снимки на Мария Бакалова с гаджето й. Чий син е Валери?

Първи фотография на българската холивудска звезда Мария Бакалова с гаджето й. Единствената българска актриса, номинирана за " Оскар ",  и половинката й - синът на Мария Гроздева - Валери Григоров, се любуват на сантиментална почивка и хубавото време в СПА столицата ни Велинград, съобщи „ Телеграф ” и пусна снимки на влюбените, които прекараха сантименталната си почивка в един от най-луксозните хотели у нас.


-->
Преди обяд двойката избра да се разноски из естествения парк към хотела. На връщане двамата бяха напазарували от непосредствен супермаркет и влязоха в хотела, държейки се за ръце.

През цялото време Валери, който нашумя около присъединяване си в " Игри на волята " и закачките си с Мирела в риалитито, бе с качулка и очила, които смъкна единствено за миг на влизане на обяд в хотела и край басейна.



Поведението на Бакалова бе напълно доброволно. Красивата русокоска беше облечена неглиже и без никакъв грим, като акцент в тоалета й беше суперлуксозна дамска чанта на международен колос, чиято цена е към 10 000 лева

В компания на свои другари двамата пиха чай на терасата на хотела край басейна и се любуваха на високите температури и слънцето.

Любовта сред двамата пламна на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от основните функции, а Григоров е каскадьор. Преди седмица фотосите в южната ни съседка обаче свършиха и влюбените очевидно са си откраднали уикенд да се насладят на любовта си преди актрисата да замине, тъй като я чакат фотоси за две нови ленти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР