Първи искри между ГЕРБ и Мая Манолова в кампанията за

...
Първи искри между ГЕРБ и Мая Манолова в кампанията за
Коментари Харесай

Първи искри между ГЕРБ и Мая Манолова в кампанията за кметските избори

Първи искри сред ГЕРБ и Мая Манолова в акцията за кметските избори в София. От ръководещата партия упрекнаха някогашния омбудсман, че не е откровена и че от дълго време е подготвяла кандидатирането си.

От ГЕРБ не одобряват причините, с които Манолова влиза в борбата за столицата, и считат, че „ тя обича да се прави на жертва на статуквото или на съдбата”.

„ Въпреки че госпожа Манолова споделя, че е ядосана на всички институции, аз съм уверена, че това нейно желание е било от дълго време замислено, тъй като трябвало да смени адресната си регистрация някъде преди към 6 месеца”, съобщи Даниела Дариткова.
Диана Ковачева постави клетва като омбудсман (ВИДЕО) Тя е зам.-омбудсман и по закон поема поста до избора на нов народен публичен бранител
Манолова призна, че е сменила адреса си от Кюстендил в София, само че по персонални аргументи – омъжила се е.

„ Направих го преди една година – предишното лято, тъй като по този начин изисква закона и тъй като със брачна половинка ми е обикновено да бъдем регистрирани, такива са условията на закона и госпожа Дариткова би трябвало да е наясно с тях”, отвърна Мая Манолова.
Даниела Дариткова: Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото Бившият омбудсман е трябвало да си смени адресната регистрация още преди половин година, с цел да се кандидатира за кмет
По рано през днешния ден в студиото на " Тази заран " Манолова разгласи, че чака тежка и безпощадна борба с ГЕРБ.

От ЦИК ни увериха, че за претендентите за всички постове в локалното самоуправление би трябвало да дават отговор на условието за 6 месеца уседналост.
Мая Манолова: ГЕРБ стартира с нападателна и мръсна акция Нямам никакви подозрения, че това ще бъде тежка борба, разяснява в „ Тази заран ” някогашният омбудсман
„ За да могат те да се кандидатират и другите да гласоподават, в това число и самите те да гласоподават за себе си, то е общо, както за претендентите, по този начин и е за избирателите”, сподели Александър Андреев, представител на ЦИК.

Вчера Манолова разгласи, че ще бъде претендент на жителите и стартира да събира подписи за регистрация в ЦИК. На 11 септември Българска социалистическа партия ще вземат решение дали да я поддържат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР