Първи април е, но никак не на шега ние стартираме

...
Първи април е, но никак не на шега ние стартираме
Коментари Харесай

Вкусният Великден на 2022-ра: Masterhacks или малките тайни в света на големите шеф готвачи

Първи април е, само че по никакъв начин не на смешка ние стартираме един апетитен план, който се оказа естественото продължение на нашия годишен великденски кулинарен маратон, който организираме с куп известни и потвърдили се имена в региона на кулинарията.

Това, което вие би трябвало да знаете е, че ние имаме вяра в силата на положителната храна. И по тази причина създадохме "Един съвет от мен " - тъй като знаем какъв брой са значими дребните секрети в готвенето, в подбора на артикули, в отношението и в вярното съответствие сред предпочитание, рецепта и време.

В дните преди Великден, когато всички като че ли имаме повече часове за фамилията, свободни следобеди, с цел да приготвим съвършения козунак и агнешко печено с хрупкава коричка или да боядисаме яйцата по най-нестандартния метод, ние стартираме специфичното издание на "Един съвет от мен ", отдадено на Великден.

Защото знаем, че Великден значи любов, грижа и изкушаващ мирис. И обичаните хора към масата. Но с какво да ги изненадаме? Нещо ново и ексцентрично, дружно с обичайните хапвания? Нещо, което ще бъде съвършено за пролетта? Кое е то?

Създадохме "Един съвет от мен " и неговото великденско издание, особено с цел да отговорим на тези въпроси.

В този план си партнираме с Philadelphia, AEG и President.



И когато приказваме за препоръки и секрети трикове, би трябвало да се допитаме до най-хубавите. В този план се включва началник Севда Димитрова, това цветно момиче, което може да ви изненада с толкоз нетрадиционни и съвършено изпипани предписания, че от време на време даже и аз си споделям - това не мога да го направя. После пробвам, става известно, че е елементарно и ужасно вкусно.

Доминик Мариот пък е топ чаен специалист. В света на блендите и усетите, ароматите и консистенцията, той няма еднакъв. И повярвайте ми - има какво да се научи от него.

Шеф Никола Симеонов и Шеф Ивайло Петков ще издигнат завесата пред някои надълбоко защитавани секрети в кухнята. Защо им се доверяваме ли? Защото и двамата са толкоз влюбени в готвенето, че безусловно ни уплашиха с перфекционизма си. И освен. Те са от шефовете, които не се тормозят да разкрият своите секрети.

И по този начин - остават единствено няколко седмици до дните, в които вкъщи ще ухае на козунак. Следете нашия план, в който се включвам със непретенциозен принос и аз, с цел да ви споделя някои мои открития в света на кулинарията.

Обратното преброяване стартира, а светът ви ще бъде по-вкусен и цялостен с кулинарни хрумвания, в случай че следите "Един съвет от мен ". Създадохме го, с цел да създадем живота ви по-вкусен, по първокласен и по-цветен. Доверете се на небцето и интуицията на тези страхотни експерти и давам обещание ви - няма да сгрешите.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР