Първата рокада в кабинета „Борисов 3” вече е факт, както

...
Първата рокада в кабинета „Борисов 3” вече е факт, както
Коментари Харесай

Д-р Таня Андреева: Хубаво е, че новият здравен министър има програма

Първата рокада в кабинета „ Борисов 3” към този момент е реалност, както и в предходните държавни управления на Бойко Борисов още при започване на мандата беше заменен министърът на опазването на здравето. Поста пое финансистът Кирил Ананиев .

„ Познавам господин Ананиев, работила съм с него. Не ме тормози, че не е доктор. Направи ми положително усещане, че им стратегия, в този момент остава да я видим”, разяснява в предаването „ Тази събота” доктор Таня Андреева , министър на опазването на здравето в кабинета „ Орешарски”.

Според нея има три най-спешни неща, с които би трябвало да се заеме новият здравен министър – незабавната помощ и усвояването на парите, отпуснати от Брюксел, въвеждане на елекронното опазване на здравето и смяна в структурата и финансирането на болничната помощ.

Д-р Делян Георгиев , шеф на промяна в Центъра за незабавна здравна помощ в София също счита, че не проблем, че министърът на е доктор. Важни са резултатите, посочи лекарят.

През седмицата си отиде една от емблемите на незабавната помощ у нас – доктор Красимир Йорданов . Лекарят, избавил живота на хиляди пациенти, е известен и с присъединяване си във кино лентата „ Последната кола за спешна помощ на София”.
В негова памет коли за спешна помощ в цялата страна включиха сирените си.

Загубата е огромна за нас – той ни научи да обичаме работата си, да обичаме хората, дъ бъде положителни лекари, разяснява доктор Георгиев.

Вижте повече във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР