Първата реч на новият монарх на Великобритания крал Чарлз III

...
Първата реч на новият монарх на Великобритания крал Чарлз III
Коментари Харесай

Kрал Чарлз III: Ние ѝ дължим всичко, което всяко семейство дължи на майка си

Първата тирада на новият монарх на Англия крал Чарлз III идва единствено няколко часа след гибелта на майка му кралица Елизабет II. Той се обръща към поданиците на Короната и света.

" Говоря ви с възприятие на голяма тъга. През целия си живот Нейно височество кралицата, моята обичана майка, беше ентусиазъм за мен и моето семейство. Ние ѝ изискуем всичко, което всяко семейство дължи на майка си. Кралица Елизабет II живя добър живот, тя е доста обвързвана със ориста ни ", съобщи крал Чарлз III.

" Наред с персоналната тъга, която изпитва цялото ми семейство, ние споделяме с доста от вас в Обединеното кралство, във всички страни, където кралицата е била държавен глава, в Британската общественост и по целия свят, надълбоко възприятие на признателност за повече от 70-те години, през които майка ми като кралица служи на хората от толкоз доста страни ", добави кралят.

Коронацията на краля ще се състои в границите на идната година, а в дните до погребението на Кралица Елизабет II ще има голям брой обичайни церемонии.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР