Първата реакция на нанесената обида е желанието да предизвикате у

...
Първата реакция на нанесената обида е желанието да предизвикате у
Коментари Харесай

Военна академия: Пригответе Най-жестокото отмъщение за най-злия ви враг!

 scale_1200

Първата реакция на нанесената засегнатост е желанието да предизвикате у врага още по-силна болежка като отговор. Това до известна степен е обикновено, само че не би трябвало да употребявате този способ. Знаете ли кое възмездие ще е най-болезнено за врага?

Ако би трябвало да отговорим с шаблонна фраза: Отмъщението е ядене, което се сервира студено. Същността на изказването е просто: не се втурвайте към нарушителя напред с главата, с цел да го накажате.

По този метод ще утежните още повече обстановката. Изчакайте да ви мине първичния яд и деликатно изгответе стратегически проект за по-нататъшни дейности.

Помислете за това, което е най-скъпо за обидилия ви. Работа, кола,  известност? Намерете измежду гореспоменатите фактори – задачата си. Удар по нея ще смаже тотално  врага.  12

Проучете набелязаната цел с цел да разберете нейните недостатъци. Чертайте диаграми, правете схеми – почувствайте се като военачалник преди решителна борба. Сега помислете за оръжието на отмъщението. Покажете фикция и очертайте вероятните разновидности за нанасяне на удар по врага.

 зложелател

Да забравите за това, да го изхвърлите като изписана хартия – това е най-голямото наказване, което заслужават хората, които ни наскърбяват.

Не се съмнявайте, че разплатата ще подмине злия човек. Според законите на „ кармата “ или други правила, които са отвън нашия надзор: Доброто побеждава злото.

Рано или късно той ще дава отговор за дейностите си. Просто се освободете от ролята на палача, това е прекомерно неблагодарна роля.

Просто обърнете тил и забравете.

Ако срещите с врага са неизбежни, преструвайте, че нищо не се е случило: демонстрирайте цялостно равнодушие и неуважение – все едно го няма. Можете да се държите по този начин, като че ли въобще не го виждате и познавате. Ако това създание има даже и най-малки зачатъци на съвест, тя ще го изяде от вътрешната страна.

Може би той даже ще се извини. Приемете покаянието му, поставете му „ знак плюс “ в съответната рубрика, само че не се връщайте назад към  диалозите в  предишното. За Това, което не може да бъде поправено, не си заслужава да се приказва.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

*                               *                                                    *                                                 *                               *

Тези 3 знака на Зодиака търпеливо ще изчакат трупът на врага им да премине около тях по реката!

 

Търпението е качество, което не всеки има и което постоянно се подценява. И макар че това може да не е най-ярката и най-интересна линия, тя  е доста значима. Ако светът…

Цялата публикация

Кой знак на зодиака е вашият най-зъл зложелател?

 

Това са всичките ваши основни завистници, клюкари, арогантни и злобни недоброжелатели. Цял живот ние сме заобиколени от доста хора: родственици, сътрудници, съседи. Не всеки може да откри положителни връзки, поради…

Цялата публикация

Върнете на своя зложелател злото, което ви е нанесъл

 

  Основна цел в този метод  е – да върнем на врага  назад злината, която ни е нанесъл, и да си върнем назад положителното и хубавото, което е отишло от…

Цялата публикация

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР