Първата разпозната жертва от атентата в Барселона снощи е 35-годишният

...
Първата разпозната жертва от атентата в Барселона снощи е 35-годишният
Коментари Харесай

Покъртително от Барселона! Италианецът Бруно и белгийката Елке оставиха 4 деца сираци, млада булка търси съпруга си

Първата разпозната жертва от атентата в Барселона нощес е 35-годишният италианец Бруно Гулота, татко на две дребни деца. Той се разхождал на Лас Рамблас със брачната половинка си Мартина, 5-годишния им наследник Алесандро и 7-месечната Ария, която била в раница на гърдите на майка й, написа " Дейли мейл ".

Микробусът премазал Бруно, при което Мартина дръпнала настрана Алесандро, с цел да се спасят от килъра. Бруно, който работел в компютърен магазин в Леняно, Северна Италия, умрял на място. " Малката Ария в никакъв случай няма да опознае своя баща ", написа сътрудник на Бруно, разтресен от нещастието.

" А дребният Алесандро, който се готви да стартира учебно заведение, към този момент е схванал, че неговият и животът на фамилията му към този момент няма да е същият ".

По същото време белгийските управляващи оповестиха, че е разпозната и тяхната сънародничка 44-годишната Елке Ванбокридък, която по същото време е била на отмора със брачна половинка и синовете си.


Елке Ванбокридък надали е предполагала, че това ще й е последната отмора

В Испания настояват, че 60-годишният Франсиз Лопес Родригес също е умрял, откакто преди този момент беше разгласен за търсене.


Франсиз Лопес Родригес ще се окаже следващата жертва

Междувременно Хайди Нунес от Калифорния аламирала във Facebook, че брачният партньор Джаред Тъкър й е липсващ откакто са се разделили по време на офанзивата.



Младо семейство е сполетяно от огромна покруса

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ТЕРОРА В БАРСЕЛОНА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР