Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров започна

...
Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров започна
Коментари Харесай

Григор Димитров започна с победа в квалификациите на турнира в Куинс Клъб в Лондон

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров стартира с победа в квалификациите на шампионата на трева от сериите АТП 500 в лондонския клуб Куинс.

32-годишният Димитров надигра австралиеца Александър Вукич с 6:3, 6:4 за единствено 59 минути.

Българинът, който завоюва конкуренцията през 2014 година, побеждавайки на финала Фелисиано Лопес, попадна в пресявките, откакто пропусна периода да се запише за главната скица. 

Въпреки това Димитров направи доста добър старт в един от най-престижните шампионати на тревни кортове. Той осъществя по един пробив и в двата сета на мача, което му разреши да направи разлика по отношение на намиращия се на 91-во в международната класация Вукич.

За място в главната скица Димитров ще играе с французина Артур Риндеркнех, който надви над участващия с " уайлд кард " в квалификациите Фелисиано Лопес с 3:6, 6:3, 7:6(5), предава Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР